Κώστας Τζαβάρας: Στόχος μας να ενισχύσουμε την ελληνική μας ταυτότητα

Τρίτη, 26 Ιουνίου 2012
Μιλώντας στον real fm 97.8 και σε ερώτηση του  Νίκου Χατζηνικολάου ο αναπληρωτής υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού κ. Τζαβάρας τόνισε ,  ότι στην εκπροσώπηση της χώρας μας στο Συμβούλιο Κορυφής από τον υπουργό των Εξωτερικών  στις Βρυξέλλες , ο κ. Δ. Αβραμόπουλος  θα εκπροσωπούσε τον Πρωθυπουργό και δεν χρειαζόταν καμία γνωμοδότηση ή ερμηνεία από τους διπλωμάτες.

«Δεν είναι κορυφαίο θέμα, από αυτό θα κριθεί η κυβέρνηση;» διερωτήθηκε ο κ. Τζαβάρας ο οποίος για το θέμα του Κ. Βερνίκου και της παραίτησής του, αναφέρθηκε στις επιχειρηματικές του δραστηριότητες, μίλησε για «καλοπιστία» σημειώνοντας ότι ακόμη και πριν από την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ ο ίδιος ο πρώην υφυπουργός είχε αναφερθεί στην εταιρεία του αγνοώντας τη συγκεκριμένη διάταξη. «Υπάρχει και ο ανθρώπινος τρόπος να προσεγγίζουμε τα πράγματα» σημείωσε ο κ. Τζαβάρας.

Για τις προτεραιότητες του στον τομέα του Πολιτισμού τόνισε πως στόχος του είναι να προάγει την άυλη πολιτιστική κληρονομιά που δεν χρειάζεται πόρους και χρήματα και η οποία θα στηριχθεί σε ένα δίκτυο εθελοντών από τον πνευματικό χώρο της Ελλάδας.

«Στόχος μας να ενισχύσουμε την ελληνική μας ταυτότητα να δείξουμε ότι η Ελλάδα στην κρίση αντιστέκεται στις αγορές και στις χυδαιότητες που ακούγονται εις βάρος των Ελλήνων κάθε μέρα» κατέληξε.
Facebook Twitter Flickr Youtube Rss
Created by e-dinet