Απόψεις
Εάν επιθυμείτε να προσθέσετε την άποψή σας , επιλέξτε τον παρακάτω σύνδεσμο (Link)

[+] Προσθήκη στο βιβλίο επισκεπτών

Σχόλια από ΛΕ-ΚΑ ΙΛΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ , 21-11-16 / 14:47:33  

Σχόλια από ΛΕ-ΚΑ Ίλιον 21/11/2015 Κύριε Τζαβάρα, το σπουδαίο κοινοβουλευτικό σου έργο δε πέρασε απαρατήρητο από το Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας ο οποίος σε τοποθέτησε στη νευραλγική θέση του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου. Ελπίζω και εύχομαι, όταν έλθει το πλήρωμα του χρόνου, να αποτελέσει εφαλτήριο για αξιοποίηση σου σε ανώτερο Κυβερνηητικό ή Πολιτειακό αξίωμα. Φίλος ΛΕ-ΚΑ.Σχόλια από Ζαχαρόπουλος Παναγιώγτης , 05-10-16 / 20:04:56  

κ. Τζαβάρα Παρακολουθώ τις παρεμβάσεις σου στη βουλή αλλά και τις θέσεις σου μέσα από την ιστοσελίδα σου και το μόνο που έχω να πω είναι συγχαρητήρια.

Περιοχή Ζωγράφου Αθήνα


Σχόλια από ΕΤΕΡΟΔΗΜΟΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ,ΙΛΙΟΥ , 31-08-16 / 09:47:14  

Σχόλια από ετεροδημότη της Ηλείας του Ιλίου Αττικής Κώστα συγχαρητήρια. Τελευταία κυρίως με τις παρεμβάσεις και τις τοποθετήσεις σου στη Βουλή και αλλού, έχεις πάρει τη Ν.Δ. στην πλάτη σου. Μακάρι η Ν.Δ. να είχε άλλους 10 σαν εσένα. ΣΥΝΕΧΙΣΕ. Οι συμπατριώτες σου στην Ηλεία και οι Ηλείοι ετεροδημότες του Ιλίου Αττικής και των άλλων περιοχών της Χώρας, έχοντες σαφή γνώμη της ακεραιότητας του χαρακτήρα σου, της εντιμότητας σου, της ευρυμάθειάς σου και κυρίως της αγάπης σου για την Ηλεία, θα σε τιμήσουν ιδιαίτερα στις προσεχείς εθνικές εκλογές.

ΙΛΙΟΝ ΑΤΤΙΚΗΣ


Σχόλια από ΒΟΥΓΙΟΥΚΑ ΕΥΣΤΡΑΤΙΑ , 27-08-12 / 17:03:30  
κ.. ΤΖΑΒΑΡΑ ΣΑΣ ΕΚΤΙΜΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΣΑΣ. ΟΜΩΣ ΣΑΣ ΕΧΩ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΝΑ MAIL ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!!!!!!!!
ΒΕΡΟΙΑ


Σχόλια από ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ , 18-04-12 / 21:08:49  
Κύριε Τζαβάρα ,μπορεί να μην είμαι στη περιφέρεια σας ,αλλά με με κάνει περίφανο  ο λόγος σας και η λεβεντιά σας. Συνεχίστε ,έχετε πολλούς φίλους στο πλευρό σας.
ΘΗΒΑΣελίδα : 1   2   3   4   5   6   7   8   »  
 


Facebook Twitter Flickr Youtube Rss
Created by e-dinet