Κώστας Τζαβάρας: Την επομένη των εκλογών θα οικοδομηθεί καινούργιο μέλλον για την Ελλάδα

Τρίτη, 01 Μαϊου 2012

 Την επομένη των εκλογών της 6ης Μαϊου θα οικοδομηθεί καινούργιο μέλλον για τη πατρίδα , θα είναι η αφετηρία μιας καινούργιας ιστορικής φάσης της μεταπολεμικής μας ιστορίας , ανέφερε σε σύνεντευξη του ο τομεάρχης Δικαιοσύνης της ΝΔ Κώστας Τζαβάρας .

 Σε αυτές τις εκλογές μπορεί δικαιολογημένα ο καθένας να αισθάνεται αγανάκτηση γι αυτό που έχει συμβεί στη προσωπική και κοινωνική του ζωή επισήμανε ο κ. Τζαβάρας , αλλά ως κυρίαρχος λαός πρέπει με την ετυμηγορία του να δώσει κυβέρνηση στη χώρα .

Ακολούθως ο κ. Τζαβάρας τόνισε  , ότι εάν την 7η Μαϊου δεν έχει η χώρα Κυβέρνηση , είναι δεδομένο ότι τα προβλήματα που θα προκύψουν θα ειναι σημαντικότερα από οτιδήποτε έχει συμβεί μέχρι τώρα.

Σήμερα  περισσότερο από κάθε άλλη φορά θα πρέπει να αποδείξει ο Ελληνικός λαός ότι αυτοί οι (300) τριακόσιοι που με εντολή του θα πάνε στη βουλή , να είναι ποιοτικά διαφορετικοί από εκείνους τους ( 300) τριακόσιους  οι οποίοι κατά τη κρίση του , δημιούργησαν τα προβλήματα των οποίων τις συνέπειες πληρώνουμε σήμερα ,είπε ο κ. Τζαβάρας

Δείτε  ολόκληρη τη συνέντευξη  (video)   έδώ

Facebook Twitter Flickr Youtube Rss
Created by e-dinet