Κώστας Τζαβάρας: Περιοδεία σε Μουσεία και Αρχαιολογικούς χώρους στη Θεσσαλονίκη, Βεργίνα και Πέλλα

Τρίτη, 04 Σεπτεμβρίου 2012
Ο Αναπληρωτής Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού, , κ. Κώστας Τζαβάρας, στο πλαίσιο των περιοδειών που έχει ξεκινήσει σε Αρχαιολογικούς Χώρους και Μουσεία σε όλη την Ελλάδα, αύριο Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη. Ο κ. Τζαβάρας θα έχει σειρά συναντήσεων με στελέχη των Περιφερειακών και Ειδικών Περιφερειακών Υπηρεσιών στις εγκαταστάσεις των Μουσείων Βυζαντινού Πολιτισμού και Λευκού Πύργου.

Την Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου θα επισκεφθεί το Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια θα μετάσχει σε σύσκεψη που συγκαλεί ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης κ. Απόστολος Τζιτζικώστας στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, με θέμα τον προγραμματισμό των εορταστικών εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν για την επέτειο των 100 χρόνων από την απελευθέρωση της πόλης. Το απόγευμα της ίδιας μέρας, θα επισκεφθεί τους Αρχαιολογικούς Χώρους στη Βεργίνα και στην Πέλλα όπου θα συναντηθεί με την Προϊσταμένη της ΙΖ’ ΕΠΚΑ προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία υλοποίησης των έργων που είναι ενταγμένα στο ΕΣΠΑ.

Την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου, ο Αναπληρωτής Υπουργός θα επισκεφθεί το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης και το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδας.
Facebook Twitter Flickr Youtube Rss
Created by e-dinet