Κώστας Τζαβάρας: Διαρκής αγώνας για κυβερνητική σταθερότητα…

Τρίτη, 17 Απριλίου 2012

Η χώρα μας χρειάζεται κυβερνητική σταθερότητα και η ΝΔ καθαρή εντολή για να κυβερνήσει υπεύθυνα και αποτελεσματικά τον τόπο με λυμένα χέρια… Την ανωτέρω δήλωση έκανε  ο Βουλευτής Ηλείας και Τομεάρχης δικαιοσύνης της ΝΔ κ. Κώστας Τζαβάρας, αμέσως μετά την ανακοίνωση των ψηφοδελτίων του κόμματος.

Με την ολοκλήρωση των συνδυασμών των υποψηφίων σε όλη την Ελλάδα, ξεκινά ένας διαρκής αγώνας που θα τον δώσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, για να πείσουμε τους συμπολίτες μας, ότι σε τούτο τον τόπο υπάρχει αξιόπιστη πρόταση για να ξεφύγουμε από το αδιέξοδο. Αδιέξοδο στο οποίο μας οδήγησαν οι ερασιτεχνισμοί, οι παλινωδίες και οι ανεύθυνες πολιτικές πρακτικές μιας κυβέρνησης που θα μείνει στην ιστορία ως η χειρότερη της Μεταπολίτευσης στον τόπο. 


Είναι ανάγκη να αναστρέψουμε σύντομα το κλίμα απελπισίας που διακατέχει σήμερα, την Ελληνική Κοινωνία. Να δώσουμε βάρος στην ανάκαμψη, με ανάπτυξη και κοινωνική συνοχή. Να αναδείξουμε τώρα, τις διαφορές μας από το κόμμα που άφησε την

 Ελλάδα στη μιζέρια της κρίσης αλλά και όλους τους μηχανισμούς που χωρίς προτάσεις σπεύδουν να λαϊκίσουν επάνω στην αγωνία και τα προβλήματα των πολιτών.Έχουμε τη δύναμη, το σχέδιο μιας άλλης προοπτικής, τη θέληση μιας νέας Ελλάδας σοβαρής και αξιόπιστης. Με την εμπιστοσύνη του λαού μας θα τα καταφέρουμε!

Facebook Twitter Flickr Youtube Rss
Created by e-dinet