Κώστας Τζαβάρας: Οι καταναλωτές να στηρίξουν τα καταστήματα της Ηλείας

Πέμπτη, 12 Απριλίου 2012

Η στήριξη της αγοράς της Ηλείας κατά την περίοδο του Πάσχα, αποτελεί αυτή τη στιγμή τη μόνη ελπίδα των επαγγελματιών του νομού που έχουν περιέλθει σε μεγάλο αδιέξοδο ,λόγω της πρωτοφανούς οικονομικής κρίσης που μαστίζει τα δύο τελευταία χρόνια τη χώρα μας,  τονίζει με δηλώσεις του ο Τομεάρχης Δικαιοσύνης της Ν.Δ. κ. Κώστας Τζαβάρας και παροτρύνει τους καταναλωτές με τις οικονομικές δυνάμεις που διαθέτουν μετά τη δραματική συρρίκνωση του εισοδήματός τους, να στηρίξουν τα ντόπια καταστήματα του νομού για να μην επιδεινωθεί ακόμη περισσότερο η ύφεση στην αγορά.

«Η είσοδος της χώρας μας στο ΔΝΤ και τα σκληρά μέτρα που ελήφθησαν στη συνέχεια υπό τη διαρκή απειλή της χρεωκοπίας της χώρας από τους πιστωτές μας , έχουν προκαλέσει ασφυκτικό κλοιό στην αγορά και στους επαγγελματίες, αφού πλέον οι καταναλωτές αδυνατούν να ανταπεξέλθουν ακόμη και στις στοιχειώσεις υποχρεώσεις τους. Τα λουκέτα στα καταστήματα δυστυχώς είναι καθημερινό φαινόμενο και αυτή την περίοδο μοναδική λύση για τους επαγγελματίες είναι η προτίμηση των ντόπιων προϊόντων και καταστημάτων, για τις αγορές ενόψει του Πάσχα» αναφέρει ο Τομεάρχης Δικαιοσύνης της Ν.Δ.

Ο κ. Τζαβάρας εξάλλου υπογραμμίζει πως η Ν.Δ. ως αυριανή κυβέρνηση θα ρίξει μεγάλο βάρος στη στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων , που θα συμβάλλουν σε μέγιστο βαθμό στην επανεκκίνηση της οικονομίας και στην αύξηση της απασχόλησης, που αυτή τη στιγμή παρουσιάζει κατακόρυφη πτώση.

«Η ενίσχυση των ελεύθερων επαγγελματιών και κατ΄ επέκταση των ΜΜΕ , αποτελεί τον υπ΄αριθμόν ένα στόχο της Ν.Δ. και προσωπικά του Αντώνη Σαμαρά προκειμένου να λάβει τέλος η πρωτοφανής ύφεση που παρατηρείται στην αγορά , η οποία έχει δυσάρεστες επιπτώσεις στην τοπική οικονομία αλλά και στην κοινωνία. Η απορρόφηση των κοινοτικών κονδυλίων και η υλοποίηση αναπτυξιακών προγραμμάτων, θα δώσουν νέα οικονομική ώθηση στον επιχειρηματικό τομέα και θα συμβάλλουν αποφασιστικά στην καταπολέμηση της ανεργίας» δήλωσε ο βουλευτής Ηλείας.

Facebook Twitter Flickr Youtube Rss
Created by e-dinet