Κώστας Τζαβάρας:Μετεκλογικά θα μετρήσει αν ο τόπος θα είναι σε θέση να κυβερνηθεί

Δευτέρα, 02 Απριλίου 2012

Κάτω από την ομπρέλα της πανστρατιάς, δεν σημαίνει ότι πρέπει να εξαλειφθούν ή να λειανθούν όλες οι διαφορές, επειδή με κάποιους υπήρξε μια κοινή θέση συγκυριακά, ανέφερε μιλώντας στη ΝΕΤ FM ο υπεύθυνος του τομέα Δικαιοσύνης βουλευτής της ΝΔ, Κώστας Τζαβάρας και υπογράμμισε, ότι αυτό που θα μετρήσει την επομένη των εκλογών δεν θα είναι το πόσοι ήταν υπέρ ή κατά του μνημονίου, αλλά το αν ο τόπος θα είναι σε θέση να κυβερνηθεί. Συγκεκριμένα δήλωσε:

«Κάτω από την ομπρέλα της πανστρατιάς, δεν σημαίνει ότι πρέπει να εξαλειφθούν ή να λειανθούν διαφορές, οι οποίες κάτω από άλλες προϋποθέσεις ή τουλάχιστον επί μεγάλο χρονικό διάστημα, φαίνεται ότι είναι αξεπέραστες. Και ούτε χρειάζεται ενόψει των εκλογών να μεγεθύνουμε πράγματα που είναι ασήμαντα ή να σημαντοποιούμε πράγματα που είναι σοβαρά. Η θέση της ΝΔ, η λογική μας, η στρατηγική μας είναι ξεκαθαρισμένες και αν συνέπεσε σε αυτή την διάρκεια με κάποιους να έχουμε μια κοινή θέση συγκυριακά, αυτό δεν σημαίνει ότι ως δια μαγείας έχουν εξαλειφθεί όλες οι διαφορές μας».

«Την επομένη των εκλογών αυτό που θα μετρήσει η ιστορία της Ελλάδας, δεν είναι πόσοι ήταν υπέρ ή κατά του μνημονίου, γιατί αυτό είναι ένα πλαστό δίλημμα και μια τεχνητή διαίρεση την οποία καλλιεργούν κάποιοι οι οποίοι θέλουν να οδηγούν τον κόσμο σε λάθος προβληματισμό. Την επομένη των εκλογών αυτό που θα μετρήσει, είναι αν ο τόπος θα είναι σε θέση να κυβερνηθεί».

Facebook Twitter Flickr Youtube Rss
Created by e-dinet