Κώστας Τζαβάρας: Oποιος δικαστής δεν κάνει τα χατήρια της Κυβέρνησης Παπανδρέου γίνεται στόχος,στιγματίζεται...

Παρασκευή, 09 Σεπτεμβρίου 2011

Αμεση ήταν η αντίδραση του Τομεάρχη Δικαιοσύνης της ΝΔ Κώστα Τζαβάρα για την πρωτοφανή και αντιδημοκρατική ενέργεια του Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Μιχ. Καχριμάκη ο οποίος κατέθεσε στη Βουλή αίτημα ζητώντας να του δοθεί «το πόθεν έσχες του Αντιπροέδρου του Ελεγκτικού Συνεδρίου Νικολάου Αγγελάρα, από το χρόνο αφετηρίας ισχύος του πόθεν έσχες για τους δικαστικούς λειτουργούς».

 Κι αυτό έγινε ,διότι ο κ. Αγγελάρας ήταν ο πρόεδρος του τμήματος που έβγαλε την απόφαση για τον παράνομο διαγωνισμό του χαρτιού που το Υπουργείο Παιδείας θα τύπωνε τα σχολικά βιβλία. (antinews)

Με δηλώσεις του ο κ Τζαβάρας καταγγέλλει τις πρακτικές που εφαρμόζει η Κυβέρνηση Παπανδρέου και τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ για την κατατρομοκράτηση κρατικών λειτουργών ,αναφέροντας ότι:

«Oποιος δικαστής δεν κάνει τα χατήρια της Κυβέρνησης Παπανδρέου γίνεται στόχος, στιγματίζεται. Στήνεται στο εκτελεστικό απόσπασμα της λάσπης και της συκοφαντίας. Αυτή η τρομοκρατία κατά των δικαστών δεν θα περάσει. Αυτά είναι τα τελευταία αντιδημοκρατικά ξεσπάσματα ενός καθεστώτος που καταρρέει.

Το ίδιο συνέβη , τόνισε ο κ. Τζαβάρας , όταν η κ. Μπαλφούσια εξαναγκάστηκε σε παραίτηση, παρά το γεγονός ότι εκπροσωπούσε τη Βουλή, μπροστά στις απαράδεκτες δηλώσεις ενός υπουργού που δυστυχώς γνωρίζει πολύ καλύτερα από τον καθένα μας το Σύνταγμα της Ελλάδας».


Facebook Twitter Flickr Youtube Rss
Created by e-dinet