Ο Κώστας Τζαβάρας στον «ΑΘΗΝΑ 9.84

Τρίτη, 16 Νοεμβρίου 2010

Ο  κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κώστας Τζαβάρας Μιλώντας στον «ΑΘΗΝΑ 9.84» μεταξύ  άλλων είπε για το εκλογικό αποτέλεσμα:

«Η ικανοποίηση από ένα εκλογικό αποτέλεσμα ποτέ δεν είναι απόλυτη, γιατί οπωσδήποτε υπάρχουν στόχοι οι οποίοι επιτεύχθηκαν, και υπάρχουν και ζητήματα τα οποία μένει να ερευνηθούν...».

Και συνέχισε: «Αυτή τη στιγμή, θεωρώ ότι ο πρόεδρος του κόμματος θα πρέπει να ερευνήσει τα αίτια τα οποία οδήγησαν στο εκλογικό αυτό αποτέλεσμα και με τη μορφή της επίτευξης των στόχων που είχαμε βάλει, αλλά και με τη μορφή κάποιων φαινομένων, τα οποία θα πρέπει να ερευνηθούν. Και να δούμε, ποιοι είναι εκείνοι οι οποίοι υπελείφθησαν αγωνιστικά και ποιοι είναι εκείνοι οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στους στόχους που είχε βάλει το κόμμα...

Ακούω από χτες μια πολύ μεγάλη ευφορία που δημιουργείται -και εκεί τεχνητά, βέβαια- στις τάξεις του κυβερνητικού στρατοπέδου. Για εμένα ένα είναι το μήνυμα, το ότι όλες οι επιλογές έγιναν με τη συμμετοχή του 30% του εκλογικού σώματος και αυτό είναι κάτι το οποίο πρέπει να μας απασχολήσει».

Facebook Twitter Flickr Youtube Rss
Created by e-dinet