Κώστας Τζαβάρας: Το μήνυμα προς την κυβέρνηση θα δοθεί αυτή την Κυριακή

Παρασκευή, 05 Νοεμβρίου 2010

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. και βουλευτής του κόμματος, κ.Κώστας Τζαβάρας από τις Σέρρες δήλωσε εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών: Το μήνυμα προς την κυβέρνηση θα δοθεί αυτή την Κυριακή.
                                                                                                                                                                                       Κάνοντας έκκληση προς τους Έλληνες να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 7ης Νοεμβρίου και να δώσουν «το απόσταγμα της πικρής τους πείρας από την εξαπάτηση του Γιώργου Παπανδρέου που προεκλογικά, αν και γνώριζε τα οικονομικά μεγέθη, πως έχει έτοιμο σχέδιο να βγάλει το λαό από την κρίση», αλλά και δίνοντας έντονη πολιτική χροιά σ’ αυτή την εκλογική αναμέτρηση, ο κ, Τζαβάρας κατηγόρησε τον πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου ότι βρίσκεται σε σύγχυση και δεν είναι ικανός για έντιμες λύσεις και είπε χαρακτηριστικά: «Το πικρό ποτήρι θα το πιει».

Όλα αυτά στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε χθες στους εκπροσώπους του ηλεκτρονικού και έντυπου τύπου που δόθηκε στο πλαίσιο της επίσκεψης του στις Σέρρες και κατά τη διάρκεια της κάλεσε τους Σερραίους να στείλουν και αυτοί το δικό τους μήνυμα: «Κανένας δεν διανοήθηκε μέχρι τώρα πριν από αυτοδιοικητικές εκλογές να απειλεί τους πολίτες με νέα προσφυγή στις κάλπες για εθνικές εκλογές.

Τέτοιου είδους εκβιαστικά μηνύματα,  τέτοιου είδους απειλές, κανένας δημοκράτης πολιτικός δεν είχε στο παρελθόν. Καλό θα κάνει και ο κ. Παπανδρέου και οι περί αυτών, να απαντήσουν θετικά στο μήνυμα των εκλογών της 7ης Νοεμβρίου, να αλλάξουν μείγμα πολιτικής, να πάρουν μέτρα ανακούφισης για το λαό, να πάρουν μέτρα ανάπτυξης για την οικονομία του τόπου και μέσα από αυτήν την καινούργια πολιτική, να δοθεί η δυνατότητα στον τόπο να φύγει όσο γίνεται πιο γρήγορα από το «νάρθηκα» που του επέβαλε ο ίδιος, του μνημονίου. Αυτή είναι η δική μας στάση, η υπεύθυνη, η σοβαρή, η αγωνιστική απέναντι στα αδιέξοδα που δημιούργησε η πολιτική του Γιώργου Παπανδρέου και του ΠΑΣΟΚ».

Ο κ. Τζαβάρας  τόνισε με έμφαση , ότι  το μήνυμα προς την κυβέρνηση θα δοθεί αυτή την Κυριακή. «Μέσα μου έχω βαθειά κατασταλαγμένη την πίστη ότι την Κυριακή ο λαός των Σερρών θα προσέλθει στις κάλπες και μαζί με τις νέες αρχές της αυτοδιοίκησης στο πλαίσιο του «Καλλικράτη» θα στείλει και ένα βροντερό μήνυμα στην κυβέρνηση.

Στη συνέχεια ο κ. Τζαβάρας  ανέφερε  ότι  «Θεωρώ  ότι όλοι οι πολίτες της χώρας, όλοι όσοι πράγματι μέσα τους αισθάνονται να δονούνται από ένα ισχυρό αίσθημα πατρίδας, θα πρέπει να δώσουν την απάντηση στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και στην Τρόικα, σ’ αυτούς που έδωσε ο Γιώργος Παπανδρέου τη χώρα μας, ότι στην Ελλάδα δεν θα βρουν μία εύκολη λύση για τα σχέδια τους.

Εδώ  , είπε ο κ. Τζαβάρας , σ’ αυτό τον τόπο, στον τόπο όπου ο αδούλωτος χαρακτήρας του Έλληνα μόνο λύσεις ευπρέπειας και αξιοπρέπειας αναγνωρίζει και μόνο τέτοιου είδους συμβιβασμούς μπορεί να κάνει, σ’ αυτό εδώ τον τόπο, τον τόπο των Σερρών, τον τόπο της Μακεδονίας, στον τόπο της Ελλάδος, κυβερνήτες σαν το Γιώργο Παπανδρέου δεν μπορούν παρά να παίρνουν τα μηνύματα του λαού, όπως ακριβώς έκαναν μέχρι τώρα όλοι οι πρωθυπουργοί».



Facebook Twitter Flickr Youtube Rss
Created by e-dinet