Κώστας Τζαβάρας: Προς τους κατοίκους της ορεινής Ηλείας "θα νικήσουμε"

Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2009

Συνεχίζονται οι προεκλογικές επισκέψεις του  βουλευτή της Ν.Δ   κ. Κώστα Τζαβάρα στα δημοτικά διαμερίσματα του νομού Ηλείας . Σήμερα Σάββατο πρωϊ επισκέπτεται τα Δημοτικά διαμερίσματα των Δήμων Λαμπείας και   Λασιώνος ,προκειμένου να μεταφέρει και στους κατοίκους της ορεινής Ηλείας την αισιοδοξία που επικρατεί στην Κυβέρνηση και την Ν,Δ , για την επίτευξη του στόχου , που είναι η καθολική ανατροπή των δημοσκοπήσεων , μετά την  συνεχώς αυξανόμενη  συσπείρωση των ψηφοφόρων της ΝΔ .

 Μέχρι και την τελευταία στιγμή θα δώσουμε τη μάχη για επικράτηση της Νέας Δημοκρατίας και την κατάκτηση της τελικής νίκης κι σε αυτές τις εκλογές τόνισε ο κ. Τζαβάρας . Ωστόσο ,συνέχισε  το διακύβευμα αυτών των εκλογών είναι ποιος μπορεί να βγάλει την Ελλάδα από την κρίση , το ΠΑΣΟΚ των ανεκπλήρωτων και ανεύθυνων προεκλογικών υποσχέσεων ή η Νέα Δημοκρατία που λέει την αλήθεια και προτείνει συγκεκριμένα και εφαρμόσιμα μέτρα .

Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο κατέληξε ο κ. Τζαβάρας : Η Νέα Δημοκρατία και ο Κώστας Καραμανλής αποτελούν εγγύηση για το μέλλον αυτού του τόπου . Είπαμε την αλήθεια στον Ελληνικό λαό και δεν κρύψαμε τις επιπτώσεις και  τις δυσκολίες που προκύψανε από τη διεθνή κρίση .

Γιαυτό με το κεφάλι ψηλά ζητάμε : όλοι μαζί ως υπεύθυνοι και ώριμοι πολίτες να στηρίξουμε αυτή τη προσπάθεια , να επανακτήσουμε το χαμένο έδαφος που προκάλεσε η κρίση και να ανακάμψουμε σαν κράτος και σαν κοινωνία , όπως έχουμε χρέος απέναντι στα παιδιά μας που προσδοκάνε ένα καλύτερο αύριο .

Δεν θα δώσουμε την ευκαιρία στο ΠΑΣΟΚ και τον αρχηγό του να πειραματιστούν στις πλάτες του Ελληνικού λαού και να οδηγήσουν τη χώρα στην αβεβαιότητα και τους νέους στην ανασφάλεια και στην υποθήκη του μέλλοντος τους

Facebook Twitter Flickr Youtube Rss
Created by e-dinet