Κώστας Τζαβάρας : Αμεσες πρωτοβουλίες για τη σχολική στέγη

Πέμπτη, 05 Φεβρουαρίου 2009

Οι παρεμβάσεις που έχουν προγραμματισθεί για τα διδακτήρια του Πύργου θα πρέπει να προχωρήσουν κανονικά και να αντιμετωπισθεί σε προσωρινή και σε οριστική βάση το θέμα της σχολικής στέγης πριν τα προβλήματα που είναι ήδη επιβαρυμένα, οξυνθούν περαιτέρω και μοιρ α ί ω ς δ η μ ι ο υ ρ γ ή σ ο υ ν ανεξέλεγκτες κασταστάσεις.

Τα ανωτέρω επισημαίνει ο βουλευτής Ηλείας κ. Κώστας Τζαβάρας ο οποίος με βάση την ανησυχία που εκφράζεται δικαιολογημένα από πλευράς Β/θμιας Εκπαίδευσης τονίζει ακόμη ότι όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς, θα πρέπει να βρεθούν σε εγρήγορση και μετά από μια νέα συνεργασία Νομαρχίας, Δήμου και Εκπαιδευτικής Κοινότητας να δρομολογηθεί επιτέλους, η λύση των προβλημάτων.

Είναι γεγονός , είπε ακολούθως ο Ηλείος πολιτικός ότι έχουν σημειωθεί καθυστερήσεις με αποτέλεσμα να προκαλείται ανησυχία, αφού με τη νέα εκπαιδευτική χρονιά θα πρέπει να υπάρχουν οι λύσεις και να μην ταλαιπωρηθούν εκπαιδευτικοί και μαθητές. Είναι κάτι που οφείλουμε να το συνειδητοποιήσουμε όλοι μας και να στρέψουμε πιο επίμονα την προσπάθειά μας προς αυτή την κατεύθυνση.

Ακολούθως ο κ. Τζαβάρας μίλησε ειδικότερα για τα προβλήματα όπως οι προκατασκευασμένες αίθουσες του 2ου Λυκείου Πύργου, η μεταστέγαση του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, η μεταφορά του 1ου Λυκείου, η ανακατασκευή του 1ου Γυμνασίου κλπ.

Facebook Twitter Flickr Youtube Rss
Created by e-dinet