Κώστας Τζαβάρας : Διεθνούς Σημασίας το Λιμάνι Κατακόλου

Παρασκευή, 30 Ιανουαρίου 2009

Όλα τα θέματα που αφορούν στο λιμάνι Κατακόλου, συζήτησε χθες με τον υφυπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας Π. Καμένο, τον οποίο και συνάντησε στο γραφείο του, ο βουλευτής Ηλείας κ. Κώστας Τζαβάρας.

Η συνάντηση δε, όπως αποδείχθηκε ήταν ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα και ουσιαστική, και έδωσε την ευκαιρία να διατυπωθούν νέα ζητήματα σε σχέση με την αναβάθμιση του ευρύτερου χώρου.

Ο υφυπουργός μάλιστα, όπως τόνισε στον κ. Τζαβάρα θα έχει πολύ σύντομα «ευχάριστες» ειδήσεις για το λιμάνι του Κατακόλου, αφού αναμένεται να κηρυχθεί σε ΛΙΜΕΝΑ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ με ότι μπορεί να συνεπάγεται αυτό για τη βελτίωσή του και την περαιτέρω εξέλιξή του.

Ο κ. Τζαβάρας  από την πλευρά του, επισήμανε τη σπουδαιότητα του χώρου, μίλησε για την κυρίαρχη τουριστική σημασία του και αναφέρθηκε στην ανάγκη παρεμβάσεων για την απόκτηση μεγαλύτερων δυνατοτήτων στο άμεσο μέλλον.

Έλαβε εξάλλου τη διαβεβαίωση από τον κυβερνητικό παράγοντα για τη θετική αντιμετώπιση έργων ή εκκρεμοτήτων που σήμερα προβληματίζουν τους εμπλεκόμενους φορείς τόσο για το ίδιο το λιμάνι όσο και για τη μαρίνα που έχει μεγάλα και σοβαρά προβλήματα.

Όπως έγινε γνωστό επίσης, εντός των ημερών θα γίνει και σύσκεψη στο υπουργείο, για ειδικότερα θέματα του Κατακόλου και θα κληθεί να συμμετάσχει και ο δήμαρχος Πύργου κ. Μάκης Παρασκευόπουλος ο οποίος έχει θέσει προς επίλυση όλα τα σημαντικά θέματα του λιμανιού.

Facebook Twitter Flickr Youtube Rss
Created by e-dinet