Κώστας Τζαβάρας: Τα προβλήματα των σεισμο- πλήκτων δεν λύνονται με « πολιτικά παιχνίδια»

Παρασκευή, 13 Ιουνίου 2008

Τα ζητήματα των σεισμοπλήκτων και τα προβλήματα που αντιμετωπί- ζουν οι δήμοι και ολόκληρος πράγματι ο Νομός μετά τον «εφιάλτη» των ρί- χτερ απαιτούν υπευθυνότητα και σο- βαρότητα χειρισμών τέτοιων που θα ανταποκρίνονται στην κρισιμότητα των καταστάσεων και στην ανάγκη αποτε- λεσματικής παρέμβασης επί των προ- βλημάτων.

Την ανωτέρω δήλωση έκανε χθες ο βου- λευτής Ηλείας κ. Κώστας Τζαβάρας προσθέ- τοντας ακόμη ότι η ανάδειξη αυτών ακριβώς των προβλημάτων δεν μπορεί να γίνεται με μι- κροπολιτικά παιχνιδια που δεν προσφέρουν τί- ποτα ουσιαστικό στους σεισμόπληκτους ούτε με αντιπολιτευτικές κορώνες που χρησιμοποι- ούν κάθε φορά δύσκολες καταστάσεις για να επιβιώνουν και να δημιουργούν εντυπώσεις…

Τα όσα… ευτράπελα συνέβησαν χθες, δεν έχουν καμία σχέση με την προσπάθεια που με υψηλό βαθμό ευθύνης καταβάλλεται από την πρώτη στιγμή μετά τους σεισμούς. Η Πολιτεία έχει σταθεί μέχρι τώρα, στο ύψος των περι- στάσεων και οι κινήσεις της ουσιαστι- κές και αποτελεσματικές κινούνται στην κατεύ-
θυνση πραγματικής στήριξης, αρωγής και περαιτέρω ενίσχυσης των σεισμοπαθών μας.

Οσοι επιχειρούν ακόμη να παρουσιάζουν μια διαφορετική εικόνα και δεν αντιλαμβάνον- ται ότι οι κομματικές προσεγγίσεις τους, θα πρέπει να μείνουν έξω από αυτή την υπόθεση, παραμένουν απλώς εκτεθειμένοι συμπλήρωσε ο Ηλείος Βουλευτής.


το μεταξύ ο κ. Τζαβάρας σήμερα το μεσημέρι στις 12.30 θα παραχωρήσει συνέντευξη στο πλαίσιο της οποίας θα αναφερθει αναλυτικότερα για τα θέματα των σεισμοπλήκτων από το Πολιτικό του Γραφείο στον Πύργο.

Facebook Twitter Flickr Youtube Rss
Created by e-dinet