Κώστας Τζαβάρας: Κοντά στους σεισμοπαθείς της Ηλείας

Κυριακή, 08 Ιουνίου 2008

Μετά την ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 6,5 Ριχτερ,που σημειώθηκε σήμερα 8/6/2008 στις 15.26 το απόγευμα με επίκεντρο την Ανδραβίδα και ήταν μικρού εστιακού βάθους, ο βουλευτής της Ν.Δ Κώστας Τζαβάρας έσπευσε στις πληγείσες περιοχές προκειμένου να βρεθεί κοντά στους πολίτες που επλήγησαν και να συμμετάσχει στο έργο αντιμετώπισης των πρώτων μέτρων .

Παράλληλα , ο κ. Τζαβάρας είχε συνεργασία με τους τοπικούς και Νομαρχιακούς παράγοντες για την αντιμετώπιση των πρώτων αναγκών  για την ανακούφιση των πληγέντων, ενώ είχε επικοινωνία με κυβερνητικούς παράγοντες και εξέφρασε την ικανοποίηση του για την άμεση αντίδραση του κρατικού μηχανισμού.

 Ακολούθως ο  κ, Τζαβάρας έκανε λόγο για την άμεση αντίδραση του Πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή,, όπου με εντολή του θα δοθεί έκτακτο πρώτο βοήθημα 3.000 ευρώ στους πολίτες των οποίων τα σπίτια κατέρρευσαν από το σεισμό και ήταν η πρώτη τους κατοικία.

Παράλληλα με απόφαση του προέδρου της ΚΕΔΚΕ και δημάρχου Αθηναίων Νικήτα Κακλαμάνη, θα δοθεί εκτακτο βοήθημα 2.000 ευρώ στους δικαιούχους σεισμοπαθείςί μέσω της τοπικής ένωσης Ηλείας για την αντιμετώπιση των πρώτων αναγκών των πληγένων  

Ωστόσο  θεωρεί αυτονόητο ο κ. Τζαβάρας ότι όλες οι πληγείσες περιοχές θα πρέπει να κηρυχθούν σεισμόπληκτες και θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την επιτευξη αυτού του μέτρου και  να ληφθεί η δέουσα μέριμνα της πολιτείας .

                                                                                                                                                                     

Facebook Twitter Flickr Youtube Rss
Created by e-dinet