Κώστας Τζαβάρας:Σε Σαλμώνη-Βαρβάσαινα με του αγρότες

Παρασκευή, 04 Απριλίου 2008

Με τους αγρότες της Σαλμώνης και της ευρύτερης περιοχής, θα συναντηθεί σήμερα το απόγευμα ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Τζαβάρας ο οποίος θα συζητήσει μαζί τους, τα νέα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και κυρίως το ζήτημα της μη ένταξης των καταστροφών στα εσπεριδοειδή για τη διαδικασία εκτιμήσεων του ΕΛΓΑ.

Ο κ. Τζαβάρας εξάλλου, θα έχει άμεση επικοινωνία με τον Ασφαλιστικό Οργανισμό, προκειμένου να θέσει το ζήτημα στην κατεύθυνση επίλυσής του ώστε να μπορέσουν να διευκολυνθούν και οι εσπεριδοπαραγωγοί μετά τις ζημιές που έχουν υποστεί οι καλλιέργειές τους.

Η επίσκεψη του κ. Τζαβάρα στη Σαλμώνη, έχει προγραμματιστεί στις 7.30μ.μ. και μεταξύ άλλων θα συζητηθούν ακόμη θέματα που αφορούν το σύνολο των κατοίκων της περιοχής και για τα οποια ο ίδιος έχει εκδηλώσει προσωπικό ενδιαφέρον.

Ακολούθως ο βουλευτής της Ν.Δ. θα επισκεφθεί το δημοτικό διαμέρισμα της Βαρβάσαινας όπου και εκεί θα ενημερωθεί πάνω σε «ανοικτά θέματα» των αγροτών όπως και για τα προβλήματα που έχουν σχέση με την αποκατάσταση καμμένων περιουσιών στη συγκεκριμένη περιοχή.

Facebook Twitter Flickr Youtube Rss
Created by e-dinet