Κώστας Τζαβάρας: Για τα έργα αποκατάστασης στην Αρχ. Ολυμπία. Εφημεφίδα "Πατρίς"

Κυριακή, 20 Ιανουαρίου 2008

Το «καμπανάκι κινδύνου» που κτύπησε και η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή για τα έργα της
αποκατάστασης στην Αρχ. Ολυμπία ενόψει της αφής της Ολυμπιακής Φλόγας για τους αγώνες
του Πεκίνου οφείλει να ενεργοποιήσει ακόμη περισσότερο τους εμπλεκόμενους φορείς και να
διατηρήσει το έντονο ενδιαφέρον της Πολιτείας.

Την ανωτέρω δήλωση έκανε χθες, ο βουλευτής της Ν.Δ. Κώστας Τζαβάρας σχολιάζοντας την ανησυχία που εκφράζεται από πλευράς Ε.Ο.Ε. αλλά επισήμανε ο ίδιος ότι ήδη έχουν κινηθεί πιο γρήγορα οι διαδικασίες, γεγονός που τον κάνει αρκετά αισιόδοξο για το άμεσο μέλλον.

Οπως σημειώνει ο κ. Τζαβάρας, παρατηρήθηκαν πράγματι κάποιες καθυστερήσεις για τις οποίες και ο Δήμος Αρχ. Ολυμπίας είχε προσφάτως διαμαρτυρηθεί αφού έβλεπε τον χρόνο να «τρέχει» και να στενεύουν τα περιθώρια μέχρι τις εκδηλώσεις της αφής.

Στο διάστημα που απομένει πάντως έχει ζητήσει και ο ίδιος αρμοδίως να επισπευθούν τα έργα αποκατάστασης και οι απαιτούμε- νες ενέργειες ώστε η Αρχ. Ολυμπία στον κατάλληλο χρόνο να γίνει χωρίς καμία δυσάρεστη εικόνα το παγκόσμιο κέντρο αναφοράς πριν από μία ακόμη Ολυμπιάδα...

Σε ολόκληρο το νομό Ο βουλευτής της Ν.Δ. πραγματοποιεί καθημερινώς πρόγραμμα επισκέψεων σε διάφορα δημοτικά διαμερίσματα του Νομού ενώ συμμετέχει σε εκδηλώσεις φορέων και συλλόγων ακούγοντας πα-
ράλληλα για τα ζητήματα που τους απασχολούν. Ετσι βρίσκεται σε πολύ συχνή επικοινωνία με τον κάθε Ηλείο πολίτη συζητώντας και ανταλλάσσοντας απόψεις για τα γενικότερα αλλά και ειδικότερα προβλήματα του τόπου μας.

Facebook Twitter Flickr Youtube Rss
Created by e-dinet