Κώστας Τζαβάρας: Στη συνεδρiάση του νομαρχιακού Συμβουλίου Ηλείας. "Πατρίς" Πύργου

Σάββατο, 13 Οκτωβρίου 2007

Σε δημοσίευμα της  η εφμερίδα "Πατρίς"  Πύρογυ  αναφέρει ότι ότι: Ηταν ο πρώτος βουλευτής, μετά τις εκλογές του Σεπτέμβρη , που παρακολούθησε συνεδρίαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου Ηλείας χθες και αυτό προκάλεσε θετικά σχόλια από μέλη του οργάνου . Ο λόγος για το βουλευτή της Ν.Δ Κώστα Τζαβάρα που παρακολούθησε τη χθεσινή συνεδρίαση από τις θέσεις των Νομαρχιακών συμβούλων της μείζονος μειοψηφίας , της παράταξης Αχιλλεόπουλου που στηρίχθηκε στις εκλογές 2006 από το κυβερνών κόμμα.


Ο βουλευτής Ηλείας , όπως υπενθύμισε είχε δηλώσει προεκλογικά ότι θα συμμετέχει σε όλες τις συνεδριάσεις , εκτός κι αν υποχρεώσεις στην βουλή δεν το επιτρέπουν και δήλωσε συμπαραστάτης του οργάνου στις αποφάσεις και στις προτεραιότητες. «Θα έχετε συμπαραστάτη έναν άνθρωπο που έχει την έγνοια του τόπου , για τα μικρά και τα μεγάλα, για τα μεγάλα αλλά και τα καθημερινά , που είναι σημαντικά».


Τόσο ο πρόεδρος; Του νομαρχιακού συμβουλίου όσο και ο νομάρχης Ηλείας και ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Πέτρος Αχιλλεόπουλος συνεχάρησαν τον κ. Τζαβάρα και χαρακτήρισαν σημαντική την βοήθεια που θα προσφέρει από τα έδρανα της βουλής , στον κοινό στόχο , να ανασυγκροτηθεί και να ενισχυθεί η Ηλεία το επόμενο διάστημα.

Facebook Twitter Flickr Youtube Rss
Created by e-dinet