Κώστας Τζαβάρας: "Δέος και ευθύνη", η συμμετοχή μου στο Ελληικό Κοινοβούλιο

Σάββατο, 29 Σεπτεμβρίου 2007

Τι πρώτες εντυπώσεις  και τα πρώτα συναισθήματα που βιώνει  από την συμμετοχή του στις συνεδριασεις  του Ελλληνικού κονοβούλίου,  περιγράφει  ο νέος βουλευτής της Ν.Δ Κώστας Τζαβάρας  σε ερωτήσεις   τοπικής  εφημερίδας    λέγοντας :

"Με δέος πέρασα  το κατώφλι του ναού της Δημοκρατίας , τιμημένος από την ψήφο του Ηλειακού λαού και με βαριά την ευθύνη της αντιπροσώπευσης του. Τα πρώτα συναισθήματα μου , ουσιαστικά ήταν ανάμικτα, γιατί υπήρχε  μπροστά κατι το άγνωστο για το τι ακριβώς θα συναντήσουμε.

Όμως γρήγορα ,με την επαφή με τους άλλους συνάδελφους και με τις συζητήσεις , αρχίζει η εξοικείωση. Ήδη μου εδραιώνεται πλήρως η πεποίθηση ότι μπροστά μου, δεν υπάρχει τίποτα άλλο παρά μόνο αγώνας για την επίλυση των σοβαρών και μεγάλων προβλημάτων της Ηλείας , προβλήματα που για τον αγαπημένο τόπο μας , έγιναν ακόμα μεγαλύτερα μετά από την συμφορά που μας βρήκε με τις καταστροφικές πυρκαγιές.

Κοινή υποχρέωση όλων των Ηλείων βουλευτών , είναι να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και μαχητικά να βρεθούμε στην πρώτη γραμμή για να εξασφαλίσουμε ένα καλύτερο αύριο για το Νομό μας. Ειδικά μάλιστα αυτή  τη στιγμή   διαπιστώνω ,  ότι υπάρχει  ένα πολύ ευνοϊκό κλίμα από την Κυβέρνηση συνολικά και από τον ίδιο τον πρωθυπουργό προσωπικά.

Είναι πολύ μεγάλο το ενδιαφέρον για τη συμβολή όλων στην ανασυγκρότηση της Ηλέιας ,σύμφωνα  μάλιστα με  επαφές και συζητήσεις που είχα με πολλά κυβερνητικά στελέχη ετοιμάζουν σύντομα κι άλλες επισκέψεις στην Ηλεία. Κατα συνέπεια είναι επίκαιρο όσο ποτέ  , όλοι συνολικά οι φορείς του νομού να πορευτούμε   ενωμένοι , για να μη χάσουμε την ευκαιρία που μας δίνεται ώστε η Ηλεία να  ξαναγεννηθεί μέσα από τις στάχτες, να γίνει  καλύτερα κι από πρώτα , για να καρποφορήσουν και να αξιοποιηθούν επιτέλους τα τεράστια αναπτυξιακά πλεονεκτήματα της . Για την επίτευξη αυτού του στόχου θα καταβάλλω κάθε περαιτέρω προσπάθεια  ,ώστε  να φτάσουμε σύντομα στα προσδοκόμενα αποτελέσματα"

 



Facebook Twitter Flickr Youtube Rss
Created by e-dinet