Κώστας Τζαβάρας: Η δυνατή φωνή στη ΝΕΑ ΒΟΥΛΗ

Σάββατο, 15 Σεπτεμβρίου 2007

Ελάχιστες ώρες απομένουν από την εκλογική αναμέτρηση που θα κρίνει τον νικητή . Δύσκολες στιγμές και για τους πυρόπληκτους κατοίκους της περιοχής , που καλούνται να αποφασίσουν και να εκλέξουν τους ικανότερους εκπροσώπους για το Ελληνικό Κοινοβούλιο . Οι πολίτες της Ηλείας μετά τον εφιάλτη που έζησαν, τις ανθρώπινες ψυχές που χάθηκαν και τις περιουσίες που καταστράφηκαν γνωρίζουν είπε ο Κώστας Τζαβάρας και επιλέγουν εκείνους που πραγματικά αξίζουν να τους εκπροσωπήσουν στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Μαζί οδηγούμε τις εξελίξεις τονίζει ο κ. Τζαβάρας για την ανασυγκρότηση της Ηλειακής γης , για την αποτελεσματικότητα των αναγκών του τόπου και των συμπολιτών μας. Η ανάγκη να εκπροσωπηθεί η Ηλεία από τους πλέον ικανούς εκπρόσωπους είναι επίκαιρη όσο ποτέ.

Αναμφίβολα η δυνατή φωνή του Κώστα Τζαβάρα στην Ελληνική βουλή για την διεκδίκηση των συμφερόντων των συμπολιτών μας , είναι η μεγαλύτερη πολιτική ευθύνη που θα κληθεί να αναλάβει μετά την αυριανή ετυμηγορία του Ηλειακού λαού.


Με αυτή την σκέψη οι Έλληνες  πολίτες οδηγούνται αύριο στις κάπες για να επιλέξουν την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ  ως  νέα Κυβέρνηση της Ελλάδος και πρωθυπουργό  τον  Κώστα Καραμανλή . Οι Ηλείοι πολίτες  επιλέγουν  την ωριμότητα , την γνώση , την εμπειρία και την δυνατή φωνή , του ΚΩΣΤΑ ΤΖΑΒΑΡΑ  για τη  ΝΕΑ ΒΟΥΛΗ

Facebook Twitter Flickr Youtube Rss
Created by e-dinet