Κώστας Τζαβάρας: Επισκέπτεται σήμερα δημοτικά διαμερίσματα των Δήμων Βώλακος και Πύργου

Πέμπτη, 13 Σεπτεμβρίου 2007

 Συνεχίζει την επικοινωνία του με τους πολίτες της Ηλείας  ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ.  Κώστας Τζαβάρας . Σήμερα επισκέπτεται τα δημοτικά διαμερίσματα του Δημου Βώλακος  και  του  Δήμου Πύργου  που επλήγησαν περισσότερο  από τις πρόσφατες πυρκαγιές Οιι κάτοικοι αυτών των περιοχών που έχασαν το βιος τους,  αισθάνονται πραγματικά την ανάγκη να συνομιλήσουν  μαζί του και να ενημερωθούν για τα προγράμμαγα αποκατάστασης των καλλιεργειών τους ,  του ζωικού και φυτικού κεφαλαίου.

Τα πρώτα μέτρα  που ελήφθησαν από την Κυβέρνηση  και ειδικότερα οι οικονομικές ενισχύσεις για την αντιμετώπιση των πρώτων αναγκών όπως το επίδομα των  3000 ευρώ , η πρόσθετη αρωγή  που αντιστοιχούσε σε μια επι πλέον σύνταξη  για  τους συνταξιουχους του ΟΓΑ, του ΙΚΑ , του ΟΑΕΕ , τους ανέργους  του ΟΑΕΔ  των  πυρόπληκτων  διαμερισματων  , (ανεξάρτητα εάν επλήγησαν ή όχι ),καθώς  και στους συνταξιούχους του Δημοσίου που υπέστησαν ζημιές ,ανακούφισαν  τους κατοίκους οι οποίοι  αντιμετωπίζουν  πλέον αισιόδοξα το μέλλον.  

 Κάτω από τις συνθήκες αυτές  θα επισκεφθεί  ο κ. Τζαβάρας τα ακολουθα δημοτικά διαμερίσματα :  το   Καλίκωμο  το Επιτάλιο   την  Αλφειούσα  στην συνέχεια θα επισκεφθεί  κατά σειρά την Σαλμώνη ,την Πλαιοβαρβάσαινα  το Κολύρι , το Λαμπέτι τον Αγιο Γεώργιο τα Λαστέϊκα και  τέλος την Βαρβάσαινα .

Facebook Twitter Flickr Youtube Rss
Created by e-dinet