ΚΏΣΤΑΣ ΤΖΑΒΑΡΑΣ: Εγκρίθηκε η χρηματοδότηση ύψους 600.000 ευρώ από τον ΥφυπουργόΑθλητισμού Ελ. Αυγενάκη για την επισκευή και αποκατάσταση του κλειστού γυμναστηρίου Πύργου «Γ. ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ»

Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου 2019

Την περασμένη εβδομάδα ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Ελευθέριος Αυγενάκης ενέκρινε δαπάνη ύψους 600.000 Ευρώ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ από το πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» για την επισκευή και αποκατάσταση του κλειστού γυμναστηρίου Πύργου «Γ. ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ».

Επιτέλους είχε αίσια κατάληξη μια προσπάθεια που είχε ξεκινήσει για την πλήρη επαναλειτουργία μιας μεγάλης αθλητικής υποδομής της πόλης του Πύργου, που στο παρελθόν, με το αμέριστο ενδιαφέρον του συμπατριώτη μας Προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης και ήδη μέλους της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Γ. Βασιλακόπουλου, είχε φιλοξενήσει σημαντικές αθλητικές εκδηλώσεις πανελληνίου και πανευρωπαϊκού ενδιαφέροντος.

Ο υφυπουργός εκτίμησε τη σπουδαιότητα του έργου και ανταποκρίθηκε θετικά στα αιτήματα τόσο του Δημάρχου, Τάκη Αντωνακόπουλου, όσο και εμού ως βουλευτού της ΝέαςΔημοκρατίας.

Ευελπιστούμε ότι θα αρχίσουν αμέσως οι εργασίες και δε θα αργήσει να έρθει η μέρα που το αθλητικό αυτό στολίδι του Πύργου θα δοθεί προς χρήση στους ενδιαφερόμενους φορείς.
 

Facebook Twitter Flickr Youtube Rss
Created by e-dinet