Παρέμβαση Κώστα Τζαβάρα για την άρση των τεχνικών εμποδίων στην κατασκευή του Γυμνασίου - Λυκείου Καράτουλα.

Τετάρτη, 04 Δεκεμβρίου 2019

Ύστερα από αίτημα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Καράτουλα ο Βουλευτής Ηλείας της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Τζαβάρας, ανέλαβε πρωτοβουλία για την επίλυση των τεχνικών προβλημάτων που εμπόδιζαν μέχρι σήμερα την πρόοδο των εργασιών κατασκευής και αποπεράτωσης του Γυμνασίου – Λυκείου Καράτουλα.

Ο κύριος Τζαβάρας ήρθε σε επαφή με τον νέο Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας «Κτιριακές Υποδομές ΑΕ» κ. Αθανάσιο Γιάνναρη και σε συνεννόηση μαζί του επικοινώνησε με τον Γενικό Διευθυντή έργων των Κτιριακών Υποδομών κύριο Θεόδωρο Κυριαζόπουλο, στους οποίους εξήγησε την απαράδεκτη καθυστέρηση εργασιών ολοκλήρωσης της ανέγερσης του εν λόγω σχολείου, εξαιτίας τεχνικών προβλημάτων που έχουν παρουσιαστεί σε μία από τις πλευρές του περιβάλλοντος χώρου και απαιτούν χρονοβόρες και δαπανηρές εργασίες αντιστήριξης .

Αποτέλεσμα των επαφών αυτών ήταν να υιοθετηθεί η άποψη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων από τις τεχνικές υπηρεσίες των Κτιριακών Υποδομών για να απομονωθεί με περίφραξη, η πλευρά του αύλειου χώρου που παρουσιάζει το πρόβλημα και να λάβει εντολή ο ανάδοχος να συνεχίσει τις εργασίες για την αποπεράτωση του έργου. Ήδη από χθες, απεστάλη σχετική εντολή από τον Γενικό Διευθυντή τον κ. Κυριαζόπουλο, προς τον ανάδοχο του έργου, και πλέον αναμένεται εντός των προσεχών ημερών η επανέναρξη καθώς και η επιτάχυνση των εργασιών διαμόρφωσης περιβάλλοντος-αύλειου χώρου με σκοπό την όσο το δυνατόν συντομότερη αποπεράτωση του έργου.
 

Facebook Twitter Flickr Youtube Rss
Created by e-dinet