Kώστας Τζαβάρας: «Ένα είναι βέβαιο: ότι ο δρόμος θα γίνει επί κυβερνήσεως Μητσοτάκη»

Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2019

Τη διαβεβαίωση ότι ο αυτοκινητόδρομος Πάτρα-Πύργος θα ολοκληρωθεί επί κυβερνήσεως Κυριάκου Μητσοτάκη έλαβε από τον υπουργό Υποδομών, Κώστα Καραμανλή, ο βουλευτής Ηλείας και πρώην υπουργός Πολιτισμού, Κώστας Τζαβάρας, κατά τη διάρκεια προχθεσινής σύσκεψης στο υπουργείο Υποδομών, με τη συμμετοχή του Ηλείου γενικού γραμματέα Μεταφορών, Νίκου Σταθόπουλου, του γενικού γραμματέα Μεταφορών, Γιώργου Καραγιάννη και βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας από την Ηλεία και την Αχαΐα.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, ο Κώστας Τζαβάρας ενημερώθηκε από τον υπουργό Υποδομών για τις συζητήσεις με τους αρμόδιους επιτρόπους της Κομισιόν, προκειμένου το έργο να ξεκινήσει όσο γίνεται πιο γρήγορα και να ολοκληρωθεί στο συντομότερο δυνατό χρονικό διάστημα. Τονίστηκε, μάλιστα, από τον υπουργό ότι η κατασκευή του αυτοκινητόδρομου είναι απόλυτη προτεραιότητα για την κυβέρνηση.

Μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης, ο Κώστας Τζαβάρας δήλωσε:
«Με ευθύνη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, το 2015ακυρώθηκε δημοπρατημένο έργο με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση.Χάθηκαν τέσσερα χρόνια, με αποτέλεσμα ο δρόμος να έχει μετατραπεί σε πραγματική λαιμητόμο με δεκάδες θανατηφόρα δυστυχήματα.  Ένα είναι πλέον βέβαιο: ότι το έργο θα γίνει επί των ημερών της κυβέρνησης  Μητσοτάκη.

Οι εκπρόσωποι της Ευρωπαϊκης Επιτροπής έχουν δείξει κατανόηση για την ταλαιπωρία που υφίσταται ο λαός της Ηλείας και για τον αβάσταχτο φόρο αίματος που πληρώνουν οι Ηλείοι στην αβελτηρία και στις απραγματοποίητες υποσχέσεις της προηγούμενης κυβέρνησης. Καλό είναι επ’ αυτού να υπάρχει κοινή αντιμετώπιση από τους φορείς της Ηλείας».


 

Facebook Twitter Flickr Youtube Rss
Created by e-dinet