Κώστας Τζαβάρας: Η Ηλεία δεν μπορέι να καίγεται τυχαία.

Σάββατο, 25 Αυγούστου 2007

Οι ενέργειες αυτές να κατακάψουν την Ηλεία ταυτοχρόνως με πυρκαγιές που ξέσπασαν την ίδια ώρα σε διαφορετικές περιοχές ,δεν μπορεί να είναι τυχαίες, αλλά στοχευόμενες Αυτό δήλωσε αγανακτισμένος χθες ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. Κώστας Τζαβάρας οποίος επισκέφθηκε αμέσως τις πυρόπληκτες περιοχές και ήταν συνεχώς κοντά στο έργο της κατάσβεσης .

Η σημειωθείσα καταστροφή είναι τεράστια τόνισε ο κ. Τζαβάρας και αποτυπώνεται με τον πιο οδυνηρό τρόπο , αφού χάθηκαν ζωές συνανθρώπων μας , που δεν κατάφεραν να ξεφύγουν από τις φλόγες

Πρόκειται για τραγωδία που δεν περιγράφεται με λόγια , είπε ο υποψήφιος βουλευτής και οι διαστάσεις της θα φανούν ακόμη περισσότερο τις επόμενες ημέρες.

Κάποιοι θέλησαν να «πληγώσουν» βάναυσα το νομό μας , καίγοντας τα σπίτια , τις καλλιέργειες και γενικότερα τις περιούσιες των συμπατριωτών μας , καταστρέφοντας παράλληλα ότι καλύτερο απόμεινε στον τόπο, από οικολογικής και περιβαλλοντικής πλευράς.

Περιοχές όπως η ορεινή Ζαχάρω με το Μάκιστο , η Ανδρίτσαινα και η μονή Σεπετού , ο Καϊαφας , το Γεράκι της Αμαλιάδας και οι Θίνες του Βαρθολομιού ήσαν «περιοχές στολίδια» και σίγουρα όλος ο μηχανισμός θα πρέπει να επικεντρωθεί στη δύσκολη αλλά βέβαιη εικόνα της ανασυγκρότησης τους όσο πιο γρήγορα γίνεται….

Facebook Twitter Flickr Youtube Rss
Created by e-dinet