Κώστας Τζαβάρας:Στο μέτωπο της πυρκαγιάς στη Ζαχάρω

Παρασκευή, 24 Αυγούστου 2007

Ο υποψήφιος Βουλευτής της Ν.Δ κ. Κώστας Τζαβάρας ενώ βρισκόταν σήμερα το απόγευμα σε προγραμματισμένη επίσκεψη στην περιοχή του Δήμου Φολόης, μόλις έλαβε το μήνυμα της μεγάλης καταστροφής που συντελείται στην Ηλεία και ιδιαίτερα στην περιοχή του Δήμου Ζαχάρως ,διέκοψε εσπευσμένα τις προγραμματισμένες επισκέψεις του προκειμένου να βρεθεί στην πληγείσα περιοχή και στο μέτωπο της πυρκαγιάς που κατακαίγει την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ζαχάρως.

Από το τόπο της τραγωδίας ο κ. Τζαβάρας εκφράζει τη συντριβή του για τις συγκλονιστικές στιγμές που βιώνουν οι κάτοικοι ,και εκφράζει τη βαθιά του λύπη για τα αθώα θύματα που σύμφωνα με πρώτες ενδείξεις εγκλωβίστηκαν από τις φλόγες και έχασαν τόσο άδοξα τη ζωή τους .

Ο κ. Τζαβάρας από την πρώτη κιόλας στιγμή βρίσκεται κοντά στους κατοίκους , που έσπευσαν με κάθε μέσο να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους για να γλιτώσουν από τον πύρινο κλοιό, αφήνοντας το βιό τους στο έλεος της πυρκαϊας

. Η κατάσταση είναι ανεξέλεγκτη τονίζει ο κ. Τζαβάρας ,το μέγεθος της τραγικής αυτής καταστροφής είναι τεράστιο , ενώ οι σκηνές αλλοφροσύνης που εκτυλίσσονται από τους κατοίκους της περιοχής δεν μπορεί να αφήσουν κανέναν ασυγκίνητο.

Όπως επεσήμανε ο κ. Κώστας Τζαβάρας ενημερώθηκε άμεσα ο Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής για την κατάσταση που επικρατεί στη Ζαχάρω ,  ο οποίος αναμένεται να φτάσει σε λίγο στο τόπο της τραγωδίας .

Facebook Twitter Flickr Youtube Rss
Created by e-dinet