Κώστας Τζαβάρας: Δηλώσεις σχετικά με τη σύλληψη των δραστών της κλοπής στο Μουσείο της Αρχαίας Ολυμπίας

Σάββατο, 24 Νοεμβρίου 2012

Σε επίσημη δήλωση προέβη ο Αναπληρωτής Υπουργός ΠΑΙΘΠΑ κ. Κώστας  Τζαβάρας σχετικά με τη σύλληψη των δραστών της κλοπής στο Μουσείο της Αρχαίας Ολυμπίας και την ανάκτηση των κλαπέντων.

«H αποκάλυψη και η σύλληψη των δραστών της κλοπής στο Μουσείο της Αρχαίας Ολυμπίας καθώς και η ανάκτηση των κλαπέντων αποτελούν μία σπουδαία επιτυχία που προέκυψε από την αρμονική και αποτελεσματική συνεργασία των υπηρεσιών του Υπουργείου μας και της Ελληνικής Αστυνομίας. Συγχαίρω όλους όσοι συμμετείχαν σε αυτή την προσπάθεια και συνετέλεσαν στο αίσιο αποτέλεσμα της. Στις κρίσιμες ώρες που περνάει ο τόπος μας η επιτυχία αυτή στέλνει δύο θετικά μηνύματα εντός και εκτός της Ελλάδας.

Για μία ακόμη φορά αποδεικνύεται ότι σε εθνικά ευαίσθητους τομείς της κρατικής λειτουργίας υπάρχουν υπηρεσίες που τιμούν την αποστολή τους και προστατεύουν το δημόσιο συμφέρον και την ασφάλεια των πολιτών. Σε πείσμα όλων αυτών που καθημερινά δεν χάνουν την ευκαιρία να τις απαξιώνουν και να αμφισβητούν την αποτελεσματικότητα τους. Παράλληλα η επιτυχία αυτή επιβεβαιώνει ότι οι θησαυροί της πολιτιστικής μας κληρονομιάς επιτηρούνται και προστατεύονται επαρκώς από ένα δίκτυο ικανών και καταρτισμένων κρατικών λειτουργών που συνεργάζονται τόσο εντός όσο και εκτός των Μουσείων και των Αρχαιολογικών Χώρων».

Facebook Twitter Flickr Youtube Rss
Created by e-dinet