Κώστας Τζαβάρας: Στα παιδιά αξίζει μια άλλη Ελλάδα....

Τρίτη, 28 Αυγούστου 2012

Για τους επιτυχόντες στις Πανελλαδικές εξετάσεις  ο  αναπληρωτής  Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων,  και Πολιτισμού Κώστας Τζαβάρας δήλωσε:

«Η ανταμοιβή της έντονης και συστηματικής προσπάθειας και η επιμονή στο στόχο της επιστημονικής γνώσης, ήρθε για πολλούς από τους νέους μας, με την επιτυχία τους στις Πανελλαδικές και την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Συγχαίρω θερμά τόνισε ο κ. Τζαβάρας , τόσο τους επιτυχόντες όσο και τις οικογένειες τους, που παρά τα προβλήματα και τις αντιξοότητες που αντιμετωπίζουν, στηρίζουν με αρκετές θυσίες την προσπάθεια των παιδιών τους.

Για τους νέους που δεν τα κατάφεραν η τωρινή απογοήτευση πρέπει να δώσει γρήγορα τη θέση της στην εκκίνηση μιας νέας πρωτοβουλίας και με πίστη σε αυτό που κάνουν, αλλά και εμπιστοσύνη στις δυνάμεις τους θα οδηγηθούν σε δρόμους εξέλιξης και επιτυχίας.

Αυτά τα παιδιά είτε μέσα είτε έξω από τα Πανεπιστήμια είναι το μεγάλο δυναμικό της χώρας μας, την τύχη της οποίας θα κληθούν να διαχειριστούν στο άμεσο μέλλον ως μέλη μιας κοινωνίας που επιβάλλεται να ζει και να προκόβει σε περιβάλλον αξιοπιστίας και κλίμα αισιοδοξίας, για ένα καλύτερο αύριο.

Η σημερινή συγκυρία των κρίσιμων στιγμών που περνά η χώρα μας δεν τους ταιριάζει. Τους αξίζει μία άλλη Ελλάδα, της αξιοπρέπειας, των ίσων ευκαιριών και την ανάπτυξης που χρειάζεται για να παραμείνουν και να προοδεύσουν στην πατρίδα μας".

Facebook Twitter Flickr Youtube Rss
Created by e-dinet