Κώστας Τζαβάρας: Ιδιαίτερη βαρύτητα για την αγροτική οδοποιΐα

Πέμπτη, 15 Ιανουαρίου 2009

Να δοθεί ιδιαίτερο βάρος στην αγροτική οδοποιία που σε πολλές περιπτώσεις έχει καταστραφεί ολοσχερώς ζητά ο βουλευτής Ηλείας κ. Κώστας Τζαβάρας ο οποίος έστειλε χθες σχετικό έγγραφο με αποδέκτες τα υπουργεία Εσωτερικών, ΠΕΧΩΔΕ και Αγροτικής Ανάπτυξης.

Η παρατεταμένη κακοκαιρία – σημειώνει ο κ. Τζαβάρας – έφερε τα χειρότερα για τα αγροτικά οδικά τμήματα, που αποτελούν και τη μόνη δίοδο των αγροτών μας αλλά και των κατοίκων των ορεινών περιοχών μας για τις καλλιέργειές τους και γενικότερα για τις εγκαταστάσεις και τις περιουσίες τους.

Η σημερινή κατάσταση τους έχει ουσιαστικώς αποκλεισμένους με δυσμενέστατες συνέπειες ενώ όση προσπάθεια και αν καταβάλουν οι δήμοι με τις δυνατότητες που διαθέτουν δεν μπορούν από μόνοι τους να αποκαταστήσουν τις ζημιές που έχουν σημειωθεί.

Η έκτακτη χρηματοδοτησή τους λοιπόν για την αποκατάσταση των ζημιών στο συγκεκριμένο τομέα επείγει και θα πρέπει να γίνει άμεσα τις επόμενες μέρες αφού εκτός των άλλων σημειώνονται και άλλα προβλήματα που έχουν σχέση με την ίδια την διαβίωση των πολιτών στις περιοχές αυτές,μετά από φαινόμενα αλλεπάλληλων καταστροφών κατά το τελευ-ταίο χρονικό διάστημα…

Facebook Twitter Flickr Youtube Rss
Created by e-dinet