Εκλογές στις 16 Σεπτεμβρίου .Συνάντηση Κ. Παπούλια - Κ. Καραμανλή σήμερα την 13:00 ώρα .Δηλώσεις Κώστα Τζαβάρα

Παρασκευή, 17 Αυγούστου 2007

TH ΔΙΑΛΥΣΗ της Βουλής για την προκήρυξη εκλογών στις 16 Σεπτεμβρίου θα ζητήσει σήμερα  την 13:00  ώρα  ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής στη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, σύμφωνα με δηλώσεις  του κυβερνητικού εκπροσώπου  Θεόδωρου  Ρουσόπουλου.

Μετά τη συνάντησή του με τον κ. Παπούλια ο πρωθυπουργός κ. Καραμανλής θα προβεί σε εκτενή δημόσια δήλωση.

Ο Κώστας Τζαβάρας ενόψει των επικείμενων Εθνικών εκλογών σε συνέντευξη του δήλωσε: «Είμαι αισιόδοξος για το εκλογικό αποτέλεσμα , ο τόπος θα συνεχίσει να πορεύεται και πάλι με Πρωθυπουργό τον Κώστα Καραμανλή…..

....Προσωπικά  τόνισε ο κ. Τζαβάρας αισθάνομαι ώριμος να αναλάβω μεγάλες πολιτικές ευθύνες για τον τόπο και πρόθυμος για την εξυπηρέτηση του γενικού συμφέροντος…. Η συνεχώς αυξανόμενη απαίτηση του πλειοψηφικού ρεύματος των Ηλείων πολιτών για ανανέωση των εκπροσώπων του τόπου στην Ελληνική Βουλή και την είσοδο νέων προσώπων με καθιστά αισιόδοξο …..

...Θέλω να δώσω και να πάρω μηνύματα συνέχισε  ο κ. Τζαβάρας , να εκτεθώ στους συμπολίτες μου , φιλοδοξώ  να γίνω η δυνατή φωνή τους… Να υπηρετήσω με αγάπη τον τόπο , από τον οποίο δεν απουσίασα ποτέ , παρά μόνο για τις σπουδές μου. Δεν έγινα ποτέ αναχωρητής ούτε απόδημος……Στην όποια πολιτική μου διαδρομή δεν θα αλλάξω εαυτό ……

....Με την συμπαράσταση του  Ηλειακού  λαού και με την ψήφο  του , ολοκλήρωσε ο κ.  Τζαβάρας   θα προσπαθήσω  να εξοπλίσω  τη συμμετοχή μου στη Ελληνική βουλή με τη δυναμική και την παρρησία  που επιβάλλεται  να αναπτύσει ο βουλευτής Ηλείας  , όταν ομιλεί και δρα εξ΄ ονόματος όλων των Ηλείων , ώστε να διαφυλαχτεί  και να διασωθεί  η μεγάλη Κοινοβουλευτική παράδοση της Ηλείας".

Facebook Twitter Flickr Youtube Rss
Created by e-dinet