Κατά του ασυμβιβάστου τάσσεται ο κ. K. Τζαβάρας, δικηγόρος, υποψήφιος με τη ΝΔ στον Πύργο Ηλείας Εφημερίδα "ΒΗΜΑ"

Κυριακή, 22 Φεβρουαρίου 2004

. «Είμαι 24 χρόνια δικηγόρος. Και για σας πω την αλήθεια προβληματίστηκα πολύ προτού θέσω υποψηφιότητα. Αυτός ο νόμος αποτελεί τροχοπέδη στην ανέλιξη των ανθρώπων από την κοινωνία. Μέσα μου φωλιάζει η αδικία που γίνεται σε βάρος των επαγγελματιών.

Είναι λάθος να θεωρείται ότι ο επαγγελματίας κουβαλάει μαζί του σχέσεις εξάρτησης στην πολιτική. Αυτό που φέρνει στις αποσκευές του είναι η έγκριση της κοινωνίας» παρατηρεί. «Δεν βλέπετε ότι έχει "δημοσιοϋπαλληλοποιηθεί" η πολιτική ζωή; Εδώ στον Πύργο έχουμε ένα Νομαρχιακό Συμβούλιο που αποτελείται κατά 95% από δημοσίους υπαλλήλους» λέει.

 Για τον κ. Τζαβάρα, το γεγονός ότι οι επαγγελματίες εξακολουθούν και μετά το ασυμβίβαστο να κατεβαίνουν στις εκλογές σημαίνει πως δεν έχουν λείψει οι ρομαντικοί από την κοινωνία. Σε αυτή την κατηγορία προφανώς συγκαταλέγει και τον εαυτό του, αφού, όπως λέει, το γραφείο του αν μπει στη Βουλή θα υπολειτουργεί. «Δεν το κλείνω. Θα το δουλεύουν οι συνεργάτες μου. Ξέρετε όμως, στη δική μας δουλειά λειτουργεί η σχέση εμπιστοσύνης με τον πελάτη

Facebook Twitter Flickr Youtube Rss
Created by e-dinet