Κ. Τζαβάρας: Το Αναστάσιμο Φως ας φωτίσει τις σκέψεις των Κυβερνόντων

Σάββατο, 11 Απριλίου 2015

Διαβαίνοντας τις Άγιες Ημέρες του θείου Πάθους και ζώντας την υποβλητικότητα της μεγάλης γιορτής της Χριστιανοσύνης, η σκέψη όλων μας δεν μπορεί παρά να βρίσκεται στον Γολγοθά που βιώνει η χώρα μας, στην αβεβαιότητα και την αγωνία για την επόμενη μέρα. Έναν Γολγοθά λαθών, παλινωδιών, καταστροφικών επιλογών, που επηρεάζουν τις ζωές μας και το μέλλον των παιδιών μας, τόσο για την χώρα αλλά και για τον τόπο μας, την Ηλεία.

Εύχομαι ολόψυχα, καθώς ολοκληρώνεται η Μεγάλη Εβδομάδα και καταλήγουμε στην κορύφωση του θείου Πάθους, το Αναστάσιμο Φως, που περιμένουμε όλοι με ανυπομονησία, να φωτίσει το σκότος του μυαλού και της σκέψης των κυβερνόντων και να τους καθοδηγεί στις σωστές επιλογές για όλους μας, επιλογές που θα σέβονται τον μόχθο και την ανάγκη του Έλληνα. Και όμοια εύχομαι από καρδιάς το Αναστάσιμο Φως να φωτίζει τις ζωές όλων μας και να χαρίζει απλόχερα την ευλογία του στην καθημερινότητά μας.

Με τις θερμότερες ευχές μου για υγεία και προσωπική ανάταση, εύχομαι σε κάθε Ηλεία και Ηλείο συμπατριώτη μου Καλή Ανάσταση!

 

Facebook Twitter Flickr Youtube Rss
Created by e-dinet