Κώστας Τζαβάρας:Πιο έτοιμος από κάθε άλλη φορά να τιμήσω την ευθύνη της επιλογής σας!

Παρασκευή, 23 Ιανουαρίου 2015

Η σημερινή μεγάλη βραδιά κορύφωσε με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο την επικοινωνία του Πρώην Υπουργού Πολιτισμού Κώστα Τζαβάρα με τους συμπατριώτες του στην διάρκεια του προεκλογικού του αγώνα.

Μοναδικές στιγμές ανάμεσα σε ανθρώπους με τους οποίους χτίζει βήμα – βήμα τη σχέση του σε κλίμα εξαιρετικής αποδοχής και εμπιστοσύνης έζησε σήμερα το βράδυ στην αίθουσα της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας ο υποψήφιος βουλευτής του Νομού, Κώστας Τζαβάρας….

Βαθύτατα συγκινημένος από το μέγεθος της αποδοχής των Ηλείων πολιτών και την ενθουσιώδη υποδοχή που επιφύλαξαν στον κ Τζαβάρα εκατοντάδες συμπατριώτες και φίλοι του , σε μια ανεπανάληπτη συγκέντρωση κατέφτασε στο κατάμεστο συνεδριακό κέντρο της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας συνοδευόμενος από τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα .

Με την είσοδό του στην αίθουσα της εκδήλωσης, το μήνυμα ήταν από την πρώτη στιγμή ξεκάθαρο και πιο δυνατό από ποτέ : Η ουσιαστική εκπροσώπηση του τόπου με τον αταλάντευτα δυναμικό αξιόπιστο και μαχητικό τρόπο, που με την γλώσσα της αλήθειας εμφανίζει πάντα ο κ. Τζαβάρας είναι ανάγκη να συνεχισθεί

Το έργο του και η παρέμβασή του για την Ηλεία δεν αποτελούν στοιχεία προθέσεων αλλά αποδεδειγμένες πράξεις.. Με σχεδιασμό, με ουσία, με πείσμα, επιμονή και πολλές φορές με παγκόσμια απήχηση !

Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Τζιτζικώστας , προλόγισε τον κ. Τζαβάρα και μεταξύ άλλων τόνισε: «Οι ;Ελληνες και ειδικότερα εμείς οι Μακεδόνες σε ευχαριστούμε για όσα έκανες και πέτυχες για την Αμφίπολη και η παρουσία σου στη βουλή τιμά όλους μας,  ιδιαίτερα την Ηλεία και τους πολίτες της» . Στη συνέχεια ο κ. Τζιτζικώστας κάλεσε στο βήμα τον πρώην υπουργό Πολιτισμού.

Ανεβαίνοντας στο βήμα ο κ. Τζαβάρας αφού ευχαρίστησε όλους όσους παραβρέθηκαν στην εκδήλωση τόνισε :Χτίσαμε μαζί την πιο όμορφη σχέση τόνισε, στηριγμένη πάντα στην αμφίπλευρη ειλικρίνεια, στον αμοιβαίο σεβασμό, και στην ακατάλυτη αλληλοεκτίμηση….

΄Οπου και αν κλήθηκα να υπηρετήσω την χώρα μου, είτε εδώ είτε στο εξωτερικό, σε οποιαδήποτε θέση και αν βρισκόμουν, προέταξα πάντοτε έναν τίτλο: του «ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ»

Ο Κώστας Τζαβάρας μίλησε για μια σχέση με τους Ηλείους που από την αρχή της πολιτικής του διαδρομής υπερέβαινε πάντα τις στενές κομματικές τοποθετήσεις, τις ξεπερασμένες ιδεολογικές αγκυλώσεις και τις μικροπολιτικές προκαταλήψεις. Αυτή η σχέση όπως είπε διατηρείται ανέπαφη και αλώβητη μέχρι σήμερα . Και αυτό γιατί είναι δυνατή ποιοτική και προ πάντων αληθινή.

Γνωρίζω πολύ καλά – συνέχισε - ότι το ουσιώδες δεν είναι το ποιος είσαι και που έφθασες αλλά το από πού έρχεσαι και ποιοι είναι εκείνοι που σου έδωσαν τη δύναμη να εκπροσωπείς την Πατρίδα και τους θεσμούς της.
 

Facebook Twitter Flickr Youtube Rss
Created by e-dinet