Κώστας Τζαβαρας: Συναντήσεις με τους πολίτες σε κάθε περιοχή της Ηλείας

Τρίτη, 20 Ιανουαρίου 2015

 

τα ζητήματα που απασχολούν το προεκλογικό κλίμα των ημερών και τα σοβαρά κατά τόπους προβλήματα της Ηλείας συζητά σε συναντήσεις που πραγματοποιεί σχεδόν καθημερινά με τους πολιτικούς του φίλους ο πρώην υπουργός και βουλευτής Ηλείας Κώστας Τζαβάρας

Στο πλαίσιο μάλιστα της οργάνωσης της κεντρικής πολιτικής του ομιλίας την Παρασκευή διοργανώνει σε χαλαρή ατμόσφαιρα τις συγκεκριμένες συζητήσεις κατά τις οποίες τίθενται χρήσιμα και ενδιαφέροντα θέματα πολλά από τα οποία θα αποτελέσουν σημεία της ομιλίας του κ. Τζαβάρα που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Στην ίδια συγκέντρωση της Παρασκευής ανακοινώθηκε ήδη ότι θα παρευρεθεί και θα απευθύνει θερμό χαιρετισμό ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και ανερχόμενο στέλεχος της ΝΔ Απόστολος Τζιτζικώστας με τον οποίο ο κ. Τζαβάρας διατηρεί στενούς δεσμούς φιλίας και αλληλοεκτίμησης!

Από τις χαρακτηριστικότερες των συναντήσεων εν όψει της κεντρικής ομιλίας υπήρξαν οι δύο τελευταίες που έγιναν σε Αμαλιάδα και Βουπρασία όπου ο πρώην υπουργός γνώρισε και πάλι την αγάπη και την ουσιαστική στήριξη των απλών πολιτών αλλά και εκπροσώπων φορέων και συλλόγων των αντίστοιχων περιοχών.

Στην Αμαλιάδα ο κ. Τζαβάρας είχε συναντήσεις με ανθρώπους της τοπικής κοινωνίας που του διατύπωσαν με την σειρά τους προβληματισμούς και ερωτήσεις τόσο όσον αφορά στα θέματα της Ηλείας όσο και των θεμάτων της πολιτικής επικαιρότητας για τα οποία ο υποψήφιος βουλευτής απάντησε άμεσα και συγκεκριμένα.

Στην Βουπρασία ετέθησαν μεταξύ άλλων προβλήματα πρωτογενούς τομέα και ανάπτυξης ευρύτερη της συγκεκριμένης ζώνης μέσα από συγκεκριμένες πρωτοβουλίες. Έγινε πάντως ιδιαίτερη μνεία στην πρόσφατη απεμπλοκή μιας ολόκληρης περιοχής από τις δεσμεύσεις των δασικών διατάξεων που αδίκως ειχε υποστεί και ζητούσε απεγνωσμένα την λύση.

Εδώ ο κ. Τζαβάρας προσφάτως δρομολόγησε την επίλυση του προβλήματος για τα Σαμαρέικα, καθώς ανακαλούνται όλες οι διοικητικές πράξεις με τις οποίες είχε ανακηρυχθεί αναδασωτέα η περιοχή . Αυτό σημαίνει ότι «απελευθερώνονται» επί της ουσίας, οι περιουσίες, οι κατοικίες οι καλλιέργειες οι αγροτοκτηνοτροφικές εγκαταστάσεις και γενικότερα οι περιουσίες των κατοίκων των Σαμαρείκων….

Να σημειωθεί ότι ο κ. Τζαβάρας συνεχίζει την επικοινωνία του με τον κόσμο στοχεύοντας να επισκεφθεί όσες περισσότερες περιοχές της Ηλείας γίνεται παρά το μικρό χρονικό διάστημα που απομένει μέχρι την Κυριακή των Εκλογών.


 

Facebook Twitter Flickr Youtube Rss
Created by e-dinet