Κώστας Τζαβάρας :Η «δύναμη» των Ηλείων με «οπλίζει»

Δευτέρα, 05 Ιανουαρίου 2015

Οι επισκέψεις του πρώην υπουργού Πολιτισμού κ. Κώστα Τζαβάρα σε κάθε περιοχή του νομού δείχνουν την εξαιρετική σχέση της αμοιβαίας  εμπιστοσύνης .

Συγκινητικά είναι τα μηνύματα αποδοχής για τον άνθρωπο και τον πολιτικό που δεν έπαψε ποτέ να μάχεται για τις ανάγκες του τόπου του...

«Στις 25 Ιανουαρίου δίνουμε την πιο κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση. Αλλά βρισκόμαστε δυστυχώς αντιμέτωποι με τον λαικισμό στην ευρύτερή του εκδοχή, γεγονός που κάνει μεγαλύτερη την δική μας ευθύνη να διατηρήσουμε την προεκλογική πολιτική αντιπαράθεση, στο επίπεδο των επιχειρημάτων και της πραγματικότητας.

Μιας πραγματικότητας που κάποιοι αγνοούν βαδίζοντας σε δρόμους αυταπάτης και ψευδαισθήσεων μοιράζοντας απατηλές ελπίδες για το αύριο του τόπου….

Τις δηλώσεις αυτές έκανε μεταξύ άλλων στις επαφές που έχει με τους Ηλείους πολίτες ο πρώην Υπουργός Πολιτισμού και βουλευτής του Νομού Κώστας Τζαβάρας προσθέτοντας ακόμη και τα εξης:

Ο «μύθος» που εντέχνως δημιουργούν μπροστά στην αλήθεια σύντομα θα καταρρεύσει…Την κρίσιμη ώρα της απόφασης, οι συμπατριώτες μας θα κατανοήσουν ότι όλες αυτές οι θυσίες των τελευταίων ετών δεν μπορούν και δεν πρέπει να πάνε χαμένες.

Ο κ. Τζαβάρας απαντώντας με ευθύτητα σε όλα τα ερωτήματα που προέρχονται από την αγωνία για την… επόμενη μέρα της κάλπης τόνισε ότι τώρα ακριβώς χρειάζεται σοβαρή σκέψη για όσα αυθορμήτως λέγονται και ακούγονται.

Η λογική στο τέλος θα επικρατήσει και το ψέμα που σήμερα παραπλανά θα υποχωρήσει

Δεν σημαίνει ότι μέχρι τώρα δεν έγιναν και λάθη – είπε χαρακτηριστικά – για τα οποία και εγώ προσωπικά έχω επισημάνει παρεμβαίνοντας στην αντιμετώπισή τους. Όταν παλεύεις, προσπαθείς, παράγεις έργο σε δύσκολες συνθήκες, είναι αδύνατον να μην κάνεις και λάθη.

Όμως δεν μπορεί να μην σημειώσουμε και τα βήματα προόδου που υπήρξαν, και κατά πολλούς στην Ευρώπη και τον κόσμο χαρακτηρίσθηκαν άλματα με δεδομένο το κλίμα που επικρατούσε παγκοσμίως για την χώρα μας.

Το βασικότερο δε όλων είναι η αποτροπή της εξόδου από το ευρώ, κάτι που δεν πρέπει να ξεχνάμε. Αν μάλιστα αναλογιστούμε ότι η αξιωματική αντιπολίτευση με την τακτική της μας γυρνά στο ενδεχόμενο της δραχμής και στον κίνδυνο της χρεωκοπίας!....

ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ
ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ

Στο μεταξύ ο πρώην υπουργός όπως έκανε και σε όλη την προηγούμενη περίοδο έτσι και τώρα πραγματοποιεί επισκέψεις σε διάφορες περιοχές του Νομού και ο ίδιος σκοπεύει μέσα στο μικρό χρονικό διάστημα της προεκλογικής περιόδου να μεταβεί σε κάθε γωνιά του τόπου μας και να μιλήσει με τον κόσμο.

Είναι κάτι που το θεωρεί απαραίτητο καθώς η επικοινωνία αυτή ενδυναμώνει κάθε κίνησή του, κάθε πρωτοβουλία που σκέπτεται και παίρνει για τον τόπο. Δεν είναι τυχαίο ότι στις συναντήσεις με τους Ηλείους βρίσκει παντού φίλους που έχουν παρακολουθήσει την πορεία του και του εκφράζουν την εκτίμησή τους.

Όχι μόνο ως πολιτικού που μάχεται για την Ηλεία και φέρνει αποτέλεσμα αλλά και ως ανθρώπου που με αγάπη και ευαισθησία αντιμετωπίζει το κάθε πρόβλημα ξεχωριστά επιμένοντας για την επίλυσή του…

Για αυτό και κάθε φορά που ο Κώστας Τζαβάρας επισκέπτεται μια περιοχή δεν κρύβει μετά την συγκίνησή του, την ικανοποίηση για την ευκαιρία που είχε να δεί από κοντά κάποιους από τους συμπατριώτες του από τους οποίους τωρα στη δύσκολη μάχη περιμένει την ανανέωση της εμπιστοσύνης στο πρόσωπό του!
 

 

Facebook Twitter Flickr Youtube Rss
Created by e-dinet