Κώστας Τζαβάρας: Είναι αδιανόητο ένα "ζωντανό κύτταρο" άθλησης να καθίσταται ανενεργό

Τετάρτη, 31 Δεκεμβρίου 2014

Με εντολή του υφυπουργού Αθλητισμού μετά τη συνάντηση του με τον πρώην υπουργό Πολιτισμού κ. Κώστα Τζαβάρα , εμπειρογγνώμονες στο Κλειστό Στάδιο Πύργου για επισκευές και άμεση προτεραιότητα  αποκατάσταση της οροφής

Βασικά θέματα, κάποια από τα οποία μάλιστα, χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης για ολόκληρο το συγκρότημα του Σταδίου του Πύργου, έθεσε ο πρώην Υπουργός Πολιτισμού και Ηλείος βουλευτής της ΝΔ κ. Κώστας Τζαβάρας στον Υφ. Αθλητισμού κ.Γ. Ανδριανό κατά την διάρκεια της συνάντησής τους στο γραφείο του δεύτερου στην Αθήνα.

Ο κ. Τζαβάρας, μίλησε για την αναγκαιότητα επισκευής του κλειστού γυμναστηρίου, ειδικά ως προς την ακαταλληλότητα της οροφής του, πρόβλημα που χαρακτήρισε ιδιαίτερα σοβαρό τονίζοντας στον υφυπουργό πως με τέτοιες συνθήκες καθίσταται η λειτουργία του χώρου προβληματική έως αδύνατη.

Είναι αδιανόητο, επεσήμανε μεταξύ άλλων, να υπάρχει ένα «ζωντανό κύτταρο» άθλησης της νεολαίας μας να στεγάζει πάρα πολλές ομάδες της περιοχής και διαφόρων αθλημάτων να φιλοξενεί τόσους πολλούς επίσημους αγώνες και λόγω των ζητημάτων της οροφής να καθίσταται ουσιαστικά ανενεργό…

Ο κ. Ανδριανός δικαιολόγησε απόλυτα τις αιτιάσεις του κ. Τζαβάρα  και  τον διαβεβαίωσε ότι πολύ γρήγορα και μέσα στην ερχ. εβδομάδα, θα στείλει ειδικούς εμπειρογνώμονες, που θα εξετάσουν τον χώρο του κλειστού γυμναστηρίου και θα δουν πώς θα αντιμετωπισθεί το πρόβλημα της οροφής για να ξεκινήσουν οι διαδικασίες αποκατάστασης.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΚΕΠΑΣΤΗΣ ΚΕΡΚΙΔΑΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ – ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΕΤΟΙΜΗ ΜΕΛΕΤΗ  ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ!                                  Στην συνέχεια είχαν συζήτηση  και για το γήπεδο ποδοσφαίρου του Σταδίου Πύργου με τον κ. Τζαβάρα να παρουσιάζει την επικρατούσα κατάσταση και να καταθέτει στον Υφ.Αθλητισμού έτοιμη τεχνική μελέτη των υπηρεσιών του Δήμου, για την ανακατασκευή του χλοοτάπητα.

Είναι κάτι που όπως τονίσθηκε απαιτείται να γίνει, καθώς το γήπεδο με την σημερινή μορφή αντιμετωπίζει προβλήματα και προκαλεί δυσάρεστες συνέπειες τόσο στους αγωνιζόμενους όσο και στους υπόλοιπους που εμπλέκονται με το θέμα.

Ακόμη ο κ. Τζαβάρας έθεσε και το μεγάλο θέμα κατασκευής σκεπαστής κερκίδας στο ίδιο γήπεδο κάτι που όπως είπε, θα αλλάξει σημαντικά την εικόνα του, θα διυκολύνει τους φιλάθλους κάνοντας καλύτερες τις συνθήκες για αυτούς ενώ με τις συγκεκριμένες παρεμβάσεις αναβάθμισης θα το μετατρέψει εκ νέου σε ένα από τα πιο όμορφα και καλύτερα γήπεδα της Πελοποννήσου….

 

Facebook Twitter Flickr Youtube Rss
Created by e-dinet