Κώστας Τζαβάρας: Ευχαριστίες από τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ζωή Κωνσταντοπούλου

Τετάρτη, 22 Οκτωβρίου 2014

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της διακοματικής επιτροπής Βουλής για τις γερμανικές αποζημιώσεις (17-09-2014)  η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και μέλος της επιτροπής κ. Ζωή Κωνσταντοπούλου  επιβράβευσε τον Πρόεδρο της επιτροπής και πρώην υπουργό Πολιτισμού κ. Κώστα Τζαβάρα για τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί ως πρόεδρος, γεγονός που εξέπληξε θετικά τα υπόλοιπα μέλη , καθώς   είναι ίσως η πρώτη φορά που η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, εκφράζει κολακευτικά σχόλια για  κάποιον γαλάζιο βουλευτή.

 Συγκεκριμένα η κ. Ζωή Κωνσταντοπούλου δήλωσε μεταξύ άλλων : "Κύριε πρόεδρε, κατ' αρχάς, εγώ θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για το θεσμικό τρόπο, με τον οποίο λειτουργείτε, ως Πρόεδρος της Επιτροπής, και για το γεγονός ότι υπάρχει εκ μέρους σας, αδιαμφισβήτητα, αυτή η διάθεση και συναινετικής λύσης τέτοιων ζητημάτων και λειτουργίας. Μας καλείτε, να δείτε αν υπάρχει δυνατότητα παράστασής μας στην Επιτροπή, λυπάμαι που δεν τηρείται το ίδιο από Προέδρους άλλων επιτροπών".

Αξίζει να σημειωθεί ότι  οι βουλευτές που συμμετείχαν  στην επιτροπή , έδιναν συγχαρητήρια στον κ. Κώστα Τζαβάρα για τον τρόπο που χειρίζεται τα θέματα .

(δείτε τη παρέμβαση της κ. Κωνσταντοπούλου στο 99 λεπ 05 δευτ)

Facebook Twitter Flickr Youtube Rss
Created by e-dinet