Κώστας Τζαβάρας:Μαζί με το δήμαρχο Πύργου Γαβρίλη Λιατσή στο Υπουργείο Περιβάλλοντος για τα σκουπίδια

Σάββατο, 04 Οκτωβρίου 2014
Μετά την επικοινωνία του πρώην υπουργου Πολιτισμού και βουλευτή της ΝΔ κ. Κώστα Τζαβάρα με τον Υπουργό ΠΕΚΑ κ Γιάννη Μανιάτη , πραγματοποιήθηκε σύσκεψη τη Παρασκευή 3-10-2013 , στην οποία συμμετείχε και ο Δήμαρχους Πύργου κ. Γαβρίλης Λιατσής με τους συνεργάτες του με σκοπό την αντιμετώπιση του προβλήματος διαχείρισης των στερεών αποβλήτων του Δήμου Πύργου.

Ο δήμαρχος Πύργου κ. Λιατσής μετέφερε στον υπουργό το αίτημα του δήμου για έκτακτη χρηματοδότηση , για την αντιμετώπιση της κατάσταση στην οποία βρίσκεται σήμερα η πόλη  και παρουσίασε στον υπουργό τον σχεδιασμό διαχείρισης των σκουπιδιών στην "Τριανταφυλλιά".

Από πλευράς ΥΠΕΚΑ εξετάστηκαν οι προτάσεις του Δήμου Πύργου και εκφράστηκε η βούληση του υπουργού κ. Μανιάτη να παράσχει κάθε δυνατή υποστήριξη στη προσπάθεια διαχείρισης στερεών αποβλήτων του Δήμου.

Ο κ. Τζαβάρας στηρίζει με κάθε τρόπο τη Δημοτική αρχή του Δήμου Πύργου, για την αντιμετώπιση του προβλήματος που αντιμετωπίζει η πόλη και δήλωσε , ότι «Δεν μπορεί η πόλη να είναι όμηρος αδιαφανών και αβέβαιων για την αποτελεσματικότητά τους μεθοδεύσεων» και επεσήμανε πως το ζήτημα που αντιμετωπίζει ο δήμος του Πύργου, τέθηκε στον υπουργό, με σοβαρότητα ενώ μαζί του συζητήθηκαν όλα τα ενδεχόμενα

Το πρόβλημα που ζουν καθημερινά οι πολίτες της πόλης του Πύργου και των διαμερισμάτων από τους όγκους των σκουπιδιών , έχει ευαισθητοποιήσει ιδιαιτέρα τον κ. Τζαβάρα , προτίμησε να βρίσκεται δίπλα στον δήμαρχο κ. Γαβρίλη Λιατσή στη «σκληρή μάχη» που δίνει για τα σκουπίδια, για αυτό δεν παραβρέθηκε στη παρουσίαση δηλώσεων του κ.Χρυσοχοϊδη , δημοπράτησης του δρόμου Πάτρας Πύργου, άλλωστε η συμβολή του κ. Τζαβάρα στη προώθηση υλοποίησης του έργου είναι καθοριστική

«
Facebook Twitter Flickr Youtube Rss
Created by e-dinet