Κώστας Τζαβάρας: Συγχαρητήρια στους Ηλείους επιτυχόντες στα ΑΕΙ και ΤΕΙ

Παρασκευή, 29 Αυγούστου 2014

Με την ευκαιρία  ανακοίνωσης των βάσεων για την είσοδο των φοιτητών στα ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας , ο πρώην υπουργός και βουλευτής της Ν.Δ  κ. Κώστας Τζαβάρας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

"Θέλω να συγχαρώ εγκάρδια και θερμά τους Ηλείους επιτυχόντες στα ΑΕΙ και στα ΤΕΙ. Ένας κοπιαστικός και μακροχρόνιος αγώνας, δικαιώθηκε με απόλυτη επιτυχία και ένας καινούριος δρόμος ανοίγει προς το μέλλον. Ένας δρόμος που εύχομαι να εφοδιάσει τους νέους μας με γνώσεις και εμπειρίες για νέους ορίζοντες στην επιστήμη που ο καθένας διάλεξε να υπηρετήσει.

Συγχαρητήρια επίσης αξίζουν στους γονείς και τους καθηγητές που στήριξαν με τις δικές τους δυνάμεις τις προσπάθειες των παιδιών. Για όσους δεν πέτυχαν στις Πανελλαδικές εξετάσεις έχω να πω ότι ο αγώνας της ζωής δεν σταματάει ποτέ και για κανέναν.

 Εύχομαι η νέα τους προσπάθεια που θα αρχίσει από τώρα, να είναι επιτυχής στην επόμενη δοκιμασία. Η ζωή έχει άπειρες ευκαιρίες και η νιότη είναι η διαρκής πηγή ενέργειας για μελλοντικές επιτυχίες. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η νεολαία είναι το μέλλον της πατρίδας μας και όλοι εμείς οι μεγαλύτεροι οφείλουμε να τη στηρίζουμε στις επιτυχίες και στις αποτυχίες."

Facebook Twitter Flickr Youtube Rss
Created by e-dinet