Κώστας Τζαβάρας: Πρόεδρος της Επιτροπής για τις γερμανικές αποζημιώσεις

Παρασκευή, 28 Μαρτίου 2014
Ο πρώην αναπληρωτής Υπουργός Πολιτισμού και βουλευτής Ηλείας της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Τζαβάρας θα είναι ο Πρόεδρος της Επιτροπής της Βουλής για τη διεκδίκηση των γερμανικών αποζημιώσεων.

Η απόφαση ελήφθη χθες το βράδυ από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας η οποία έχει και την μεγαλύτερη κοινοβουλευτική δύναμη και βασίστηκε στην επιστημοσύνη και τη νομική επάρκεια του Κώστα Τζαβάρα ούτως ώστε το πόρισμα να έχει ισχυρή νομική βάση και να μπορεί να τεκμηριώσει τις διεκδικήσεις.

 Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες η επιτροπή αρχίζει άμεσα συνεδριάσεις με πιθανότερη ημέρα διεξαγωγής της πρώτης συνεδρίασης την ερχόμενη Δευτέρα.

α δεκαεννιά μέλη που θα συγκροτήσουν την Διακομματική Επιτροπή είναι οι Σ.Βούλτεψη, Γ.Κεφαλογιάννης, Αν.Κουτσούμπας, Θ.Νταβλούρος, Γ.Ορφανός, Π.Παυλόπουλος, Γ.Στύλιος, Κ.Τζαβάρας από τη Νέα Δημοκρατία, Μ.Γλέζος, Μ.Κανελλοπούλου, Π.Κουρομπλής και Γ.Σταθάς από τον ΣΥΡΙΖΑ, Δ.Σαλτούρος και Κ. Τριαντάφυλλος από το ΠΑΣΟΚ, Νότης Μαριάς από τους Αν.ΕΛ, Ηλίας Παναγιώταρος από τη Χρυσή Αυγή, Γρηγόρης Ψαριανός από την ΔΗΜ.ΑΡ, Σπύρος Χαλβατζής από το ΚΚΕ και ο Νίκος Σταυρογιάννης από τους Ανεξαρτήτους Δημοκρατικούς Βουλευτές.
Facebook Twitter Flickr Youtube Rss
Created by e-dinet