Κώστας Τζαβάρας: Υπάρχουν ευθύνες για την απόδραση του Ξηρού

Παρασκευή, 10 Ιανουαρίου 2014
Μιλώντας ο πρώην υπουργός και βουλευτής της Ν.Δ κ. Κώστας Τζαβάρας στην εκπομπή του ALPHA 96,5 "Φαύλος κύκλος"  Χαρακτήρισε  την απουσία του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα, από την εκδήλωση για την ελληνική προεδρία στην Ε.Ε., γελοιογραφία των θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ και ζητώντας να ξεκαθαρίσει αν υποστηρίζει, θάλπει, ανέχεται τον χώρο της τρομοκρατίας, ενώ αναφέρθηκε και στην απόδραση του Χριστόδουλου Ξηρού.

“Εδώ υπάρχουν ευθύνες…”, τόνισε ο κ. Τζαβάρας και συνέχισε: “Θα έπρεπε να έχει πειστεί το Συμβούλιο και πιο πολύ ο δικαστικός λειτουργός που συμμετείχε σε αυτό το Συμβούλιο, ότι δεν θα διαπράξει ή δεν έχει την τάση να διαπράξει νέες εγκληματικές ενέργειες, ο κατάδικος εάν αφεθεί ελέυθερος έστω και στην διάρκεια της άδειας.

Με δεδομένη τη θέση του κ. Ξηρού, ότι η τρομοκρατία είναι μέσο επαναστατικής πάλης γι’ αυτόν…, αυτή ακριβώς η αμετανόητη προσήλωσή του στην τρομοκρατία από την μία μεριά και από την άλλη το γεγονός ότι επί 6 φορές με απόφαση του δικαστικού λειτουργού και των άλλων που συμμετείχαν στο Συμβούλιο, εξετέθη στον πειρασμό να αποδράσει, υπάρχει μια αντίφαση.

Πώς έναν άνθρωπο που το όνειρό του είναι συνεχώς να μετέχει σε πράξεις βίας, του δίνεις τη δυνατότητα να κάνει αυτό, από το οποίο ο δικαστής που τον καταδίκασε 6 φορές ισόβια και 25 χρόνια, θέλει να προστατεύσει το κοινωνικό σύνολο;”, κατέληξε ο πρώην υπουργός.
Facebook Twitter Flickr Youtube Rss
Created by e-dinet