Συγκινητική εκδήλωση Ηλείων για τον Κώστα Τζαβάρα. Εφημερίδα "Πατρίς"

Δευτέρα, 23 Ιουλίου 2007

Με τα θερμότερα λόγια μίλησαν για τον υποψήφιο βουλευτή Κώστα Τζαβάρα φορείς και πολιτικοί του φίλοι.
Ο τρόπος της ομιλίας του υπήρξε πρωτότυπος και όπως συνήθως συμβαίνει , καθήλωσε όσους την παρακολούθησαν από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό!
Ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ Κώστας Τζαβάρας , σε δείπνο που παρέθεσαν προς τιμήν του , πολιτικοί του φίλοι από την Ολυμπία στο ξενοδοχείο «ΑΝΤΩΝΙΟΣ» ανέπτυξε το θέμα «Πολιτική και Φιλία».

Όπως είπε μεταξύ άλλων ο κ. Τζαβάρας η σχέση αυτή , πολιτικής με φιλία, κινείται ανάμεσα σε ένα θετικό αλλά και σε ένα αρνητικό νόημα. Το θετικό , βγαίνει από την ρήση του Αριστοτέλη , ότι η πολιτική δημιουργεί φίλους «Ω φίλοι ουδείς φίλος…».

Δεσμεύομαι είπε ακολούθως ο κ. Τζαβάρας να δώσω σημασία και αγωνιστικό περιεχόμενο στην πρώτη ρήση , δηλαδή να αποκτήσω μέσα από την πολιτική φίλους στο πλαίσιο της πραγματικής αγάπης και της αλληλεγγύης που θα πρέπει να μας διακατέχουν .

Ο υποψήφιος βουλευτής , χειροκροτήθηκε θερμά από τους παρευρισκόμενους ενώ πολλοί από αυτούς εξέφρασαν την ακλόνητοι συμπαράσταση τους στο πρόσωπο του.
Στην εκδήλωση που δεν έλειψαν οι συγκινήσεις και η πεποίθηση ότι η Ν.Δ θα κερδίσει τις εκλογές και πάλι προλόγισε ο πρώην Δήμαρχος Ζαχάρως Μένης Κριτσέλης που έκανε ουσιαστική αναφορά στο πρόσωπο και το έργο του Κώστα Τζαβάρα , λέγοντας χαρακτηριστικά ότι είναι τιμή για τον τόπο να έχει ένα τέτοιο στέλεχος της πολιτικής μας ζωής και πρόσθεσε ότι με τη στάση του δίνει αισιοδοξία και νέα πνοή γι΄ αυτό και θα αποτελέσει την «ευχάριστη έκπληξη» στο άμεσο μέλλον.

Με πολύ καλά λόγια και με το δικό της ξεχωριστό τρόπο μίλησε η επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαλιάδας κα Ρούλα Γκουβίτσα , ενώ ιδιαίτερα θερμός για τον υποψήφιο βουλευτή ήταν και ο πρώην Δήμαρχος Λεχαινών Δημήτρης Χατζηγιάννης.

Ωστόσο συγκινητική υπήρξε η τοποθέτηση του καθηγητή, συγγραφέα και πρώην προϊσταμένου της Β/θμιας εκπαίδευσης Αντώνη  Μεντέ , που διέκρινε στο πρόσωπο του Κ. Τζαβάρα τον άνθρωπο και τον πολιτικό που έχει όραμα για τον τόπο και δεν έκρυψε την αστείρευτη θέληση του για να τον βοηθήσει.

Facebook Twitter Flickr Youtube Rss
Created by e-dinet