Κώστας Τζαβάρας: Ανοικτό, το παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου στη Ρόδο

Κυριακή, 22 Ιουλίου 2012

Με προσωπική παρέμβαση του Αναπληρωτή Υπουργού Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Κώστα Τζαβάρα και σε συνεργασία με τους εκπροσώπους της Πανελλήνιας Ένωσης Υπαλλήλων Φύλαξης Αρχαιοτήτων, το παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου στη Ρόδο θα είναι αύριο Δευτέρα, 23 Ιουλίου 2012, ανοικτό για τους τουρίστες που επιθυμούν να το επισκεφτούν.

Ο Αναπληρωτής Υπουργός επικοινώνησε σήμερα με τον Πρόεδρο της ΠΕΥΦΑ κ. Γιάννη Μαυρικόπουλο και τον διαβεβαίωσε ότι εντός της επόμενης εβδομάδας θα υπογραφεί και από τους άλλους συναρμόδιους Υπουργούς η σχετική Κοινή Υπουργική Απόφαση που προβλέπει την αποζημίωση του προσωπικού που εργάζεται σε Αρχαιολογικούς χώρους και Μουσεία εκτός του ωραρίου λειτουργίας, από ιδιώτες.

Κατόπιν σχετικής πρότασης των εκπροσώπων των εργαζομένων της ΠΕΥΦΑ και σε συνεννόηση με εκπροσώπους των τουριστικών επιχειρήσεων της Ρόδου αποφασίστηκε να εργαστεί αύριο το προσωπικό κανονικά και το σχετικό ποσό της αποζημίωσης τους να καταβληθεί από τους τουριστικούς πράκτορες απευθείας στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Facebook Twitter Flickr Youtube Rss
Created by e-dinet