Κώστας Τζαβάρας: Ο Πρόεδρος θα βάλει τα πράγματα στη τάξη και στη σειρά που αναλογεί σε μια δημοκρατική παράταξη

Παρασκευή, 25 Μαϊου 2012

Σχετικά με τη συγκρότηση   του ψηφοδελτίου  της ΝΔ στο Νομό Ηλείας και της φήμες για τη συμμετοχή του κ. Κοντογιάννη στη δεύτερη θέση της λίστας  , αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Τζαβάρας , σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ραδιοφωνική  εκπομπή της NET FM .

«Ήδη υπάρχουν αντιδράσεις στην Ηλεία, ανέφερε ο κ. Τζαβάρας και οι αντιδράσεις αυτές προέρχονται όχι μόνο από την κυρία Αυγερινοπούλου, προέρχονται και από άλλες πλευρές, και κυρίως υπάρχει ένα κλίμα που λέει ότι μια έδρα την οποία ο λαός την εμπιστεύτηκε σε ένα βουλευτή με την ψήφο, δεν έχει κανένας το δικαίωμα να την αφαιρεί με μια απόφαση.

Θεωρώ , επισήμανε ο κ. Τζαβάρας , ότι η απόφαση του κόμματος θα είναι δίκαιη και πρέπει να είναι δίκαιη. Ακόμα δεν έχει ληφθεί απόφαση  και πιστεύω ότι ο πρόεδρος θα τα δει τα θέματα αυτά και θα βάλει τα πράγματα στην τάξη και στη σειρά που αναλογεί σε μια δημοκρατική, κομματική παράταξη.»

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: «Φαίνεται ότι ο «γάμος» έχει και τα παρατράγουδά του.»

«Ο γάμος είναι μια ιστορία στην οποία πολλοί επενδύουν επικοινωνιακά επισ;ήμανε ο κ. Τζαβάρας , αλλά αυτό που για μένα έχει σημασία είναι ότι πρόκειται για τη συγκρότηση ενός μετώπου σε μια από τις πιο κρίσιμες, ίσως θα έλεγα ότι μπαίνουμε σε μια φάση ιστορική όπου βρισκόμαστε μπροστά στην τελική εκκαθάριση των εκκρεμών λογαριασμών της ιστορικής περιόδου της μεταπολίτευσης.»

Facebook Twitter Flickr Youtube Rss
Created by e-dinet