Κώστας Τζαβάρας: "Μαζί πετύχαμε πολλά , μπορούμε περισσότερα"

Παρασκευή, 04 Μαϊου 2012

Σε μια μεγαλειώδη ,συγκινητική και με παλμό προεκλογική συγκέντρωση  , εκατοντάδες φίλες και φίλοι  υποδέχθηκαν την  Πέμπτη το βράδυ 3 Μαϊου 2012  στον περιβάλλοντα χώρο και την κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου «ΛΕΤΡΙΝΑ» στον Πύργο ,  τον τομεάρχη  Δικαιοσύνης και βουλευτή της ΝΔ Κώστα Τζαβάρα

Επευφημίες ,εναγκαλισμοί και χειροκροτήματα συνόδευαν τον κ. Τζαβάρα μέχρι να ανέβει  στο βήμα , όπου με έμφαση τόνισε  «Μας ενώνει η αγωνία για το αύριο και η οργή για τα όσα μας έφεραν μέχρις εδώ", δεν παρέλειψε  να αναφερθεί και στον Κώστα Καραμανλή ο οποίος σε τέτοιες ώρες ευθύνης , είπε, δίνει και τη ψυχή του για να στηρίξει τη παράταξη και τον Αντώνη Σαμαρά .

Σήμερα δεν μιλάω εγώ σ΄ αυτό το βήμα ,είπε ο κ. Τζαβάρας , μιλάτε εσείς με την αγάπη σας, την ελπίδα και με τη βεβαιότητα σας΄, ότι στις 6 Μαϊου αλλάζουν τα πάντα στην Ελλάδα . Η Ελλάδα θα τα καταφέρει , θα κάνει τη μεγάλη ανατροπή μέσα από τη νικη της Νέας Δημοκρατίας που ποτέ δεν έπαψε να υπηρετεί τα ιδανικά , που ποτέ δεν υποχώρησε μπροστά στον κρατισμό της αριστεράς και το λαϊκισμό του ΠΑΣΟΚ.


Δείτε ολόκληρη την ομιλία εδώ

Facebook Twitter Flickr Youtube Rss
Created by e-dinet