Κώστας Τζαβάρας:Καθοριστική παρέμβαση Σαμαρά για δανειολήπτες ΑΧΑΪΚΗΣ Τράπεζας

Δευτέρα, 30 Απριλίου 2012

Δικαίωση της άμεσης αντίδρασης του βουλευτή Ηλείας και Τομεάρχη Δικαιοσύνης της Ν.Δ. Κώστα Τζαβάρα για τις αρνητικές εξελίξεις στην Αχαϊκή Τράπεζα, αποτέλεσε η παρέμβαση του προέδρου της Ν.Δ. Αντ. Σαμαρά προς το Διοικητή της ΤτΕ , από τον οποίο ζήτησε να σταματήσουν οι απαιτήσεις αποπληρωμής των οφειλών από δάνεια.

Στο σοβαρό αυτό πρόβλημα που αφοράει χιλιάδες δανειολήπτες και στην Ηλεία, αναφέρθηκε ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας κατά την ομιλία του στην Πάτρα, ο οποίος ενημερώθηκε άμεσα από τον κ. Τζαβάρα που από την πρώτη στιγμή επέδειξε έντονο και συνεχές ενδιαφέρον, για την άνιση μεταχείριση που δέχονται οι δανειολήπτες της συγκεκριμένης υπό εκκαθάριση Τράπεζας.

Όπως τόνισε χθες ο κ. Σαμαράς, κατά την επικοινωνία που είχε με τον κ. Προβόπουλο, του ζήτησε να παγώσουν οι διαδικασίες των απαιτήσεων ενώ συγχρόνως ανάφερε πως αμέσως μετά τις εκλογές το ζήτημα αυτό θα ρυθμιστεί με παρέμβαση νομοθετικού περιεχομένου.

Να σημειωθεί πως ο κ. Τζαβάρας από την αρχή δεν έκρυψε την αγανάκτησή του για την απαίτηση των ελεγκτών της τράπεζας , να αποπληρώσουν άμεσα τα χρήματα που είχαν λάβει οι χιλιάδες δανειολήπτες, τη στιγμή που δε συμβαίνει το ίδιο, με τις άλλες δύο Τράπεζες που βρίσκονται στην ίδια μοίρα…

«Θα ήταν χρήσιμο να μας εξηγήσουν αυτοί οι ελεγκτές γιατί η Τράπεζα δεν μπαίνει στο Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας και όχι να ζητούν από τον κόσμο χρήματα απαιτητά και να τον… «τιμωρούν» με αυτό τον τρόπο, επειδή εμπιστεύτηκε την Αχαϊκή και δανειοδοτήθηκε κατά το παρελθόν από αυτήν» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο Τομεάρχης Δικαιοσύνης της Ν.Δ.






Facebook Twitter Flickr Youtube Rss
Created by e-dinet