Κώστας Τζαβάρας: «Πρώτη υποχρέωση η ολοκλήρωση των φυλακών Ανδρίτσαινας»

Κυριακή, 08 Απριλίου 2012

Η συνέχιση και ολοκλήρωση του Σωφρονιστηρίου Κρατούμενων στην περιοχή της Ανδρίτσαινας , αποτελεί των πρώτη προτεραιότητα του βουλευτή Ηλείας κ. Κώστα Τζαβάρα, ως αρμοδίου στα θέματα Δικαιοσύνης με την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

Στο πλαίσιο των πολλαπλών αιτημάτων και αναφορών που διατυπώνονται προς τον κ. Τζαβάρα από τους κατοίκους αλλά και φορείς της ευρύτερης περιοχής του δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων, αποτελεί πλέον προσωπική δέσμευση του Τομεάρχη Δικαιοσύνης της Ν.Δ. για την υλοποίηση του έργου, το οποίο θα τονώσει οικονομικά σε τεράστιο βαθμό ολόκληρη την επ. Ολυμπίας, που σήμερα βιώνει την εγκατάλειψη και το μαρασμό.

Το ζωτικής σημασίας θέμα της συνέχισης και ολοκλήρωσης του Σωφρονιστηρίου Ανδρίτσαινας , επανέφερε πρόσφατα ο βουλευτής Ηλείας στη διάρκεια συναντήσεων με κορυφαία στελέχη του υπ. Δικαιοσύνης , τα οποία είδαν με πολύ θετικό μάτι την προοπτική αποπεράτωσης του έργου , που θα συμβάλλει στην αποσυμφόρηση των φυλακών Κορυδαλλού.

Ωστόσο ο ίδιος ο κ. Κώστας Τζαβάρας σαν υπεύθυνος στα ζητήματα Δικαιοσύνης στην αυριανή κυβέρνηση της Ν.Δ. , έχει θέσει σαν πρώτη υποχρέωση, την υλοποίηση του συγκεκριμένου έργου που θα απαλλάξει τους πυρόπληκτους και χαμηλοεισοδηματίες κατοίκους της περιοχής , από τον εφιάλτη της φτώχειας και της ανεργίας.

Ήδη αυξάνονται διαρκώς τα αιτήματα από διάφορες περιοχές της χώρας για την κατασκευή φυλακών , οι οποίες πληρούν όλες τις υπερσύγχρονες προδιαγραφές ασφάλειας και συγχρόνως προσφέρουν οικονομική τόνωση στις τοπικές κοινωνίες, με την κατακόρυφη αύξηση του αριθμού των επισκεπτών, τις προσλήψεις με κριτήρια εντοπιότητας και τις εμπορικές προμήθειες μέσω των καταστημάτων.

Τα παραπάνω θα τα διασφαλίσει η παρουσία του υπεύθυνου Δικαιοσύνης της Ν.Δ. , ο οποίος σκοπεύει να εξαντλήσει όλες τις δυνάμεις που θα έχει στη διάθεσή του , προκειμένου να ωφεληθεί στα μέγιστα η ευρύτερη περιοχή και οι κάτοικοί της.

Βασικό πλεονέκτημα εξάλλου για την περιοχή της Ανδρίτσαινας, σε σχέση με τις υπόλοιπες περιοχές, αποτελούν τα έργα υποδομής που ήδη έχουν εκτελεστεί και ανέρχονται σε ενάμισι δις δρχ περίπου, τα οποία και θα συμβάλλουν στην άμεση αποπεράτωση του Σωφρονιστηρίου Κρατούμενων.

Facebook Twitter Flickr Youtube Rss
Created by e-dinet