Κώστας Τζαβάρας: Ενδεχόμενος φόρος αγροτεμαχίων αποτελεί κοινωνικό διωγμό της αγροτιας

Πέμπτη, 02 Φεβρουαρίου 2012

Συνέντευξη  παραχώρησε στην εκπομπή "ʼκρως Ραδιοφωνικό και Απόρρητο" ο υπεύθυνος του τομέα Δικαιοσύνης της ΝΔ Κώστας Τζαβάρας  και στην ερώτηση του δημοσιογράφου   Τι θα κάνετε ως κόμμα? μεταξύ άλλων δήλωσε :

Κ. ΤΖΑΒΑΡΑΣ: «Τις τελευταίες μέρες η κατάσταση έχει γίνει πολύπλοκη και οπωσδήποτε οι χειρισμοί που πρέπει να γίνουν θα πρέπει να έχουν σχεδιαστεί με περίσκεψη και πολύ μεγάλη συναίσθηση της ευθύνης που έχει ο καθένας μας. Θεωρώ ότι ο Αντώνης Σαμαράς ο οποίος, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, έχει δώσει τέτοια δείγματα συμπεριφοράς, θα πρέπει να πάρει τις αποφάσεις του και η ΝΔ και οι βουλευτές της ΝΔ να σταθούμε σε αυτό το ύψος που επιβάλλει η δύσκολη συγκυρία.»

"Σε ενδεχόμενο επιβολής φόρου αγροτεμαχίων ?

Κ. ΤΖΑΒΑΡΑΣ: «ʼκουσα ότι ζητάνε να επιβληθεί φόρος αγροτεμαχίων. Ξέρετε τι σημαίνει αυτό; Με το που θα υπάρξει περίπτωση να αποφασιστεί κάτι τέτοιο, πλέον η αγροτιά τίθεται σε κατάσταση κοινωνικού διωγμού. Δεν είναι πλέον μέτρο αυτό που μπορεί να αποτελέσει ισοδύναμο για να εισπράξει το δημόσιο. Αυτή η εισπρακτική μανία του δημοσίου μεταβάλλεται σε ένα διωγμό εναντίον της κοινωνίας.»

Facebook Twitter Flickr Youtube Rss
Created by e-dinet