Κώστας Τζαβάρας: Θα πάμε στις εκλογές χωρίς να παίξουμε παρατάσεις

Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2012

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο κ. Τζαβάρας στην ΝΕΤ FM και στην εκπομπή «ʼκρως Ραδιοφωνικό και Απόρρητο» σχετικά με  τη σύσκεψη των τριών αρχηγών  των κομμάτων ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΛΑΟΣ υπό τον κ. Παπαδήμο ,  ανέφερε , ότι «Ο καθένας από τους τρεις αρχηγούς έβαλε στο τραπέζι της συζήτησης το στίγμα του και αυτός που κατάφερε να διαψεύσει τις πλάνες που καλλιεργούν εις βάρος του είναι ο Αντώνης Σαμαράς που είπε ξεκάθαρα ότι ως ΝΔ στηρίζουμε αυτή την κυβέρνηση για το μεγάλο σοβαρό εθνικού περιεχομένου και πατριωτικής σημασίας σκοπό και μετά από αυτή την ιστορία θα πάμε στις εκλογές χωρίς να παίξουμε παρατάσεις.»

ΓΙΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΥ

Ερωτηθείς για τις δηλώσεις του κ. Προβόπουλου, έκανε λόγο ο κ. Τζαβάρας για ευθύνες που βαραίνουν τον κ. Παπακωνσταντίνου ο οποίος, όπως είπε, πήρε μια λευκή εξουσιοδότηση και πήγε στην τότε δανειακή σύμβαση, χωρίς κανένας να αναρωτηθεί γιατί πήγαμε και επιλέξαμε αυτό το πλαίσιο δανειοδότησης εκείνη την κρίσιμη στιγμή χωρίς καμία διαπραγμάτευση.

 «Κατάλαβα αυτό που κατάλαβαν όλοι τόνισε ο κ. Τζαβάρας , ότι δηλαδή αυτοί που ανέλαβαν να διαχειριστούν τις τύχες της χώρας μας μετά τον Οκτώβριο του 2009 από αμέλειά τους τουλάχιστον, γιατί έχω σοβαρές αμφιβολίες αν πρόκειται περί αμελείας ή ενδεχομένου δόλου, δηλαδή όταν με βάση τα στοιχεία που υπάρχουν στη διάθεση του οποιουδήποτε είναι ορατός ο κίνδυνος να πέσουμε σε ξέρα και παρόλα αυτά το πλοίο οδηγείται προς αυτή την κατεύθυνση, τότε δεν μπορούμε να μιλάμε ούτε για ανικανότητα, ούτε για αμέλεια.

Μιλάμε για συγκεκριμένες ευθύνες είπε ο κ Τζαβάρας που πρέπει κάποια στιγμή να ερευνηθούν . Οι ευθύνες είναι του κ. Παπακωνσταντίνου που πήρε με το νόμο 3845 μια λευκή εξουσιοδότηση από την κοινοβουλευτική πλειοψηφία , που απαρτιζόταν από το ΠΑΣΟΚ, το ΛΑ.Ο.Σ και την κα Μπακογιάννη και πήγε στη τότε δανειακή σύμβαση, χωρίς κανένας να αναρωτηθεί γιατί πήγαμε και επιλέξαμε αυτό το πλαίσιο δανειοδότησης εκείνη την κρίσιμη στιγμή χωρίς καμία διαπραγμάτευση.»

Facebook Twitter Flickr Youtube Rss
Created by e-dinet