Κώστας Τζαβάρας: Στο ΛΑΟΣ έχουν χάσει την αίσθηση του μέτρου ...από λαγοί του ΠΑΣΟΚ εμφανίστηκαν να είναι και κοριοί της ΝΔ

Κυριακή, 20 Μαρτίου 2011

Κατά τη διάρκεια ραδιοφωνικής συνέντευξης στον Real Fm 97, 8  του  υπεύθυνου  τομέα πολιτικής ευθύνης Δικαιοσύνης της ΝΔ  Κώστα Τζαβάρα , σε ερώτηση  για τη καταγραφή ιδιωτικής συνομιλίας του επικεφαλής του ΛΑΟΣ σχετικά με προσχώρηση ή όχι του Αν. Λιάσκου στο ΛΑΟΣ , ο κ. Τζαβάρας δήλωσε :

 «Στο ΛΑΟΣ έχουν χάσει την αίσθηση του μέτρου κι απ΄ ότι φαίνεται τώρα χάνουν και την ικανότητα του ελέγχου των αντιδράσεων τους ,γιατί από λαγοί του ΠΑΣΟΚ εμφανίστηκαν να είναι και κοριοί της ΝΔ., αυτά είναι απαράδεκτα πράγματα και κάποιοι πρέπει να ντρέπονται γι αυτά».

Όπως ανέφερε ο κ. Τζαβάρας , έγινε μια κουβέντα για το αν θα προσχωρούσε τελικά ο κ. Λιάσκος στο ΛΑΟΣ ή όχι. Πέρα από το αποτέλεσμα της διαδικασίας αυτής βλέπουμε πρωτοφανή για τον κοινοβουλευτισμό πράγματα, βλέπουμε ανακοινώσεις από όλες τις πλευρές και κυρίως αυτό του να ζητάει ο κ. Καρατζαφέρης από τον κ. Λιάσκο να πάει να του δώσει φωτογραφίες που βγήκαν μαζί καθώς και την τηλεφωνική συνομιλία. 

ο κ. Τζαβάρας σημείωσε ότι "ο κάθε πολιτικός έχει το δικαίωμα να επιλέγει το πώς και που θα πολιτευτεί. Αλλά κανένας δεν έχει το δικαίωμα να διαφημίζει για λογαριασμό του κόμματός του μια συνομιλία ή οτιδήποτε έχει σχέση με την πιθανή ή την τεκμαιρόμενη συμπεριφορά κάποιου άλλου. Αυτά τα πράγματα αποτελούν συμπεριφορές που ξεφεύγουν από το μέτρο με το οποίο θα πρέπει να εκτιμάμε όλοι και να αξιολογούμε την ορθή πολιτική πράξη".

Facebook Twitter Flickr Youtube Rss
Created by e-dinet